3 accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din colectia unei femei

pic 8 for wonder.roNicio femeie nu va spune niciodata ca colectia ei de haine si pantofi este indeajuns de mare. Insa, pe langa toate aceste articole, un rol foarte important il ocupa si accesoriile. Accesoriile sunt la fel de importante, poate chiar cele mai importante. Alegand accesoriile potrivite poti oricand sa schimbi o tinuta si infatisarea. Alegerea corespunzatoare a accesoriilor poate scoate oricand din anonimat o tinuta banala. Astfel, chiar daca ai decis sa ai o garderoba relativ basic, dar te-ai concentrat pe cat mai multe accesorii diverse, poti avea o noua aparitie de fiecare data indiferent de ocazie sau situatie, doar schimband accesoriile intre ele. Vorbim aici de accesorii pentru par, genti, esarfe etc. Asadat, daca ai in minte alegerea unui cadou perfect pentru o persoana, respectiv pentru o femeie, fie cauti pur si simplu sa-ti adaugi la colectie un lucru nou, accesoriile pentru par si nu numai, vor fi intotdeauna ceea mai buna investitie pe care o poti face.

3 accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din colectia unei femei

  1. Agrafele si clemele

Fie ca vorbim despre simple agrafe la culoarea parului, fie de o simpla clama par, exista numeroase obtiuni dintre care poti alege. Poti opta pentru astfel de agrafe decorate cu cristale, cu sclipici sau perlute, care sunt in voga in acest moment. Le poti folosi in tot parul, atunci cand ai o ocazie speciala sau poti folosi una sau mai multe, in diferite combinatii, pentru a-i oferi un plus acelei tinute simple. Cu siguranta ele vor inveseli tinuta si, in acelasi timp, iti vor pune podoaba capilara in valoare.

  1. Clestii de par

Pentru acele zile in care pur si simplu nu vrei sa-ti tii parul desprins sau pentru momentele in care nu vrei sa-ti vina parul in ochi (de exemplu, atunci cand gatesti, cand te machiezi sau atunci cand ai diferite atributii), poti appela la acesti clestisori de par de pe Neer.ro . Neer iti pune la dispozitie o gama variata de accesorii pentru par, printre care si clesti, mai simpli sau mai colorati, de diferite dimensiuni.

  1. Bentitele textile

Bentitele textile sunt o noua aparitie care acapareaza atentia femeilor din ce in ce mai mult. Ele pot fi utilizate atunci cand vrei sa-ti pui la punct rutina de skincare sau atunci cand alegi sa te machiezi. Ele sunt mult mai eficiente chiar si decat clestii de par, deoarece forma lor tip coronita tin parul intr-o pozitie adecvata nepermitand contactul cu diferite produse.

Distribuie articolul '3 accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din colectia unei femei' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For 3 accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din colectia unei femei