3 Steroizi orali pentru cresterea masei musculare

Sportivii folosesc adesea steroizi orali pentru cresterea masei musculare si pentru a dobandi mai multa forta. Sunt folositi in general pentru definire si pentru arderea grasimilor din organism.

1. Danabol – se comercializeaza sub forma de comprimate la flacon iar o pastila cantareste 10 mg. Un flacon cu 50 de pastile costa in jur de 60 de lei. Acesta este unul din cei mai folositi si populari steroizi orali, destinat mai ales incepatorilor. Dozele zilnice sunt diferite in functie de cel care se antreneaza, dat in general se estimeaza o doza de 40-60 mg zilnic pe o durata intre 4 si 6 saptamani. Adesea aceste steroid se poate combina cu sustnaon sau decadurabolin pentru a se obtine o crestere foarte mare a masei musculare si a fortei. Ca orice alt steroid oral si Danabolul solicita foarte mult ficatul, motiv pentru care este important sa consumati pe durata tratamentului si comprimate de silimarina. Provoaca insomnii si nu se recomanda celor care au probleme cu tensiunea crescuta.

2. Anapolon – este disponibil sub forma de comprimate la flacon. Un flacon de 50 de pastile costa in jur de 220 lei, iar o pastila cantareste 10 mg. Anapolon, care are la baza oxymethapialon este recunoscut ca fiind cel mai puternic steroid din piata. Este cel mai eficient motiv pentru care toti cei care isi doresc o crestere rapida si semnificativa a masei musculare opteaza pentru el. In mai putin de o luna (cam 20 de zile) puteti sa luati in greutate pana la 7 kg, ceea ce este foarte mult. Cu toate acestea trebuie sa stiti ca aceasta crestere impresionanta se datoreaza si retentiei de apa (care se va elimina dupa administrarea pastilelor). Pentru eliminarea apei va trebui sa urmati o dieta buna, cu o alimentatie corespunzatoare si un program de antrenament adecvat. Asta inseamna ca dupa o luna de zile puteti pastra in continuare 7-10 kg. Acest steroid se administreaza in doze de 50-150 mg zilnic pe o durata cel mult 6 saptamani. Specialistii considera ca incepatorii ar trebui sa evite acest steroid care este extrem de puternic. Si in acest caz este esential sa folositi un pansament gastric, silimarina sau Liv52. Cum multi din cei care utilizeaza steroizi aleg sa faca unele combinatii intre acestia, trebuie sa stiti ca si Anapolonul se poate combina cu testosteron, sustanol sau winstrol.

3. Naposim. O cutie cu 100 de pastile are pretul de 70 de lei, iar o pastila cantareste 10 mg. Acest steroid oral se foloseste cu precadere de persoanele care vor sa experimenteze si sa inceapa un tratament cu steroizi pentru cresterea masei musculare. Doza de administrare depinde in functie de cel care si le administreaza (poate fi intre 40 si 60 mg pe zi) iar perioada de administrare nu trebuie sa depaseasca 6 saptamani. In 4 saptamani puteti vedea rezultatele dorite. Specialistii considera ca cei care iau prima data steroizi ar trebui sa foloseasca cea mai mica doza si anume de 40 mg. Naposimul se poate combina cu sustanon sau decadurabolin. Si acest steroid provoaca insomnii, motiv pentru care nu trebuie administrat seara, inainte de culcare. Persoanele care au probleme cu tensiunea arteriala ar trebui de asemenea sa evite utilizarea acesti tip de steroid oral.

Steroizii orali prezinta avantajul ca sunt usor de administrat si ca nu trebuie sa va injectati. Cu toate acestea, marele lor dezanvataj este ca dupa administrare, trec prin ficat, iar cei mai multi dintre ei sunt toxici. Pentru a contracara efectele nedorite specialistii recomanda folosirea medicamentelor de protectie hepatica (de exemplu silimarina). Altfel, cel care isi doreste sa experimenteze efectele steroizilor poate opta pentru steroizii injectabili, care adesea sunt mult mai eficienti decat cei orali.

Distribuie articolul '3 Steroizi orali pentru cresterea masei musculare' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For 3 Steroizi orali pentru cresterea masei musculare