Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Adauga Articol

Va oferim posibilitatea de a va promova serviciile si produsele comercializate atat online cat si offline prin intermediul unui articol de tip informativ. Se accepta doar articole ce NU contin link extern, pentru a putea insera un link extern dofollow este necesar sa ne comunicate acest lucru si sa achitati suma de 3 euro pentru fiecare link extern dintr-un articol.

Siteul www.wonder.ro este activ din 2007 (are peste 10 ani vechime), are PageRank 3, Domain Authority 37 si Page Authority 40.

Articolul trebuie sa fie scris fara diactritice in limba romana si sa contina un minim de 300 de cuvinte. Textul acestuia trebuie sa fie unic, iar acesta nu trebuie sa mai fie reutilizat dupa publicarea acestuia. Toate articolele sunt verificate periodic, iar in cazul in care cel putin un fragment din acesta se gaseste publica in alta parte, atunci articolul este sters de pe site.

Pretul publicarii unui articol ce contine un link extern este de numai 3 euro, iar plata se poate face prin PayPal sau transfer bancar.

Puteti utiliza formularul de contact daca sunteti interesati oferta noastra de promovare.

In cazul in care se trimite un articol ce contine unul sau mai multe linkuri externe fara sa se achite taxa de publicare acesta este aprobat cu linkurile sterse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>