Adauga Articol

Va oferim posibilitatea de a va promova serviciile si produsele comercializate atat online cat si offline prin intermediul unui articol de tip informativ. Publicarea articolului este contra cost, pretul fiind de 10 euro pentru un articol. Acesta poate sa contina pana la 2 linkuri externe catre site-ul dvs. sau catre orice alt site se doreste.

Siteul www.wonder.ro este activ din 2007 (are peste 10 ani vechime), are Domain Authority 37 si Page Authority 45.

Articolul se poate redacta tehnoredacta de catre noi contra cost, tariful variaza in functie de numarul de cuvinte dorit si de domeniul de activitate.

Articolul se poate furniza si de catre client. In acest caz, articolul trebuie sa fie redactat fara diactritice, in limba romana si sa contina un minim de 300 de cuvinte. Textul acestuia trebuie sa fie unic, iar acesta nu trebuie sa mai fie reutilizat dupa publicarea acestuia.

Atentie: Toate articolele sunt verificate periodic, iar in cazul in care cel putin un fragment din acesta se gaseste publica in alta parte, atunci articolul este sters de pe site.

Puteti utiliza formularul de contact daca sunteti interesati oferta noastra de promovare.

3 Comments on this article. Feel free to join this conversation.

  1. carolinadesign March 16, 2017 at 8:08 am -

    Cel mai vechi magazin de haine de blana din Timisoara acum si pe online pentru toti iubitorii de haine si caciuli de blana din toata tara.

  2. casedemarcat April 14, 2017 at 8:47 am -

    Consiliere achizitionare echipamente fiscale si non-fiscale: Echipamentul hardware propus de noi este perfect compatibil cu soluția software si l-am verificat în numeroase situații pentru a va oferi siguranța în exploatare și continuitate în desfasurarea activitatilor.

  3. globalbeton April 16, 2017 at 12:29 pm -

    GLOBAL BETON INVESTMENT va pune la dispozitie servicii complete de livrare, pompare si turnare beton B150, beton B200, beton B250, beton B300, beton B400 la preturi imbatabile respectând standardele calitatii si termenele de executie.