Adevarul despre casele de pariuri

Fiecare sport are o o strategie, fiecare persoana are o strategie si… fiecare casa de pariuri are o strategie (bine, mai multe)!

Majoritatea persoanelor incepatoare, cand intra in lumea pariurilor, incep sa fie sfatuite de cele vechi si, automat, incep sa li sa le impdobeasca privirea cu “marea cantitate de bani” din lumea virtuala in care “veteranii” traiesc.

Sa zicem ca ar fi de apreciat, dar un parior experimentat niciodata nu-ti va divulga informatii/ponturi pretioase deoarece unii traiesc din pariuri, iar acei “unii” nu au pierdut bani de-alungul  timpului (pariind), ca sa-ti ofere tie informatii valoroase (gratis).

Persoana care traieste din pariuri are cont pe diferite site-uri (bwin, bet365 etc), studiaza zi si noapte cotele, meciurile si, in acelasi timp, incearca nenumarate strategii de castig, dar si de esec.

Sa invingi o casa de pariuri, intr-o perioada mai lunga de timp, este o munca migaloasa si dificila. In aceasta lupta, majoritatea pariorilor sunt condamnati sa esueze.
Simplul individ se infrunta unor companii enorme, cu un buget extraordinar de mare.

Nu e mare noutate faptul ca, nimic nu e necunoscut acestor companii (in domeniul fotbalului), nicio statistica sau data nu trece neobservata si niciun fel de informatie NU ajunge sa fie publica fara ca ele s-o aprobe inainte (ma refer si la rezultele meciurilor in timp real).

Nivelul tehnologic a ajuns pana la punctul in care, golurile marcate, uneori, pe site-urile din domeniu, se actualizeaza inainte ca prezentatorul unui meci sa “strige” golul. Cotele pe care le vedem noi sunt calculate inainte, si, in momentul crearii lor, a fost nevoie de un puternic arsenal de matematica si probabilitate, care limiteaza sau nu pariorul.

E destul de simplu sa-ti dai seama si nu-ti trebuie multa filosofie sa intelegi un lucru: “castigurile caselor de pariuri sunt MARI, iar acestea reprezinta banii pe care pariorii i-au pierdut”.

Distribuie articolul 'Adevarul despre casele de pariuri' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Adevarul despre casele de pariuri