Air Optix lentile de contact de calitate excelenta

O pereche de lentile cu design avansat, care se monteza usor si pe care nu le simti in momentul purtarii: este vorba despre lentilele Air Optix.
Acestea pot fi achiztionate online
Cel mai simplu mod de a cumapra lentiele de contact Air Optix este internetul. Sunt mai multe magazine online care vand astfel de modele. Materialul din care sunt facute este silicon hidrogelul, care le face sa fie usor de purtat. Aceste modele sunt avizate de reprezentantii Ministerului Sanatatii, respectand oate standardele de calitate aflate in vigoare.
Aceste lentile sunt confectionate in proportie de 58% din apa, fiind destinate purtarii zilnice, cu inlocuire la 30 de zile. Trebuie ca persoana care poarta lentilele sa aiba grija sa nu depaseasca termenul de vaalbilitate. Inaite sa le pui, trebuie sa te speli foarte bine pe maini, ca sa elimini eventualele bacterii si virusuri.
Aceste lentile sunt moi si pot fi purtate si pentru a-ti schimba culaorea ochilor, nu numai pentru a crecta afectiunile oftalmologice. Lentilele sunt folosite pentru corectia miopiei, astigmatismului, dar si a prezbiopiei.
Pretul unor astfel de produse difera in functie de model, astfel ca porneste de la 70 de lei si poate sa ajunga la 200 de lei.
Daca ai reclamatii cu privire la calitatea produselor, poti semnala acest lucru, atat unui medic specialist, cat si reprezentantilor firmei care le vinde.
Se gasesc in mai multe nuante
Astfel ca lentilele Air Optix pentru schimbarea culorii ochilor se gasesc in culori prcum albastru, gri, violet, dar si verde. Perioada de utiizare a acestora nu trebuie sa treaca de 30 de zile, conform istructiunilro de folosire ale acestora. Au o raza de curbare de 8,6 milimetri si un diametru de 14, 5 milimetri. Cand cumperi un astfel de produs trebuie sa te asiguri ca ai cumparat si solutia de intretinere. In caz contrar, acestea se pot deteriora. Materialul din care sunt confectionate, in afara de apa, este hidrogelul. Materialul

Distribuie articolul 'Air Optix lentile de contact de calitate excelenta' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Pasionat de internet, chestii online, marketing digital, de solutii de optimizare (SEO) si promovare pentru afaceri si magazine virtuale din diverse zone de obiecte de afaceri, dar si de tehnologie, muzica, auto. Si nu numai!

Leave A Response For Air Optix lentile de contact de calitate excelenta