Alegerea corecta a formatiei pentru nunta

formatie nuntaNunta este un eveniment extrem de important pentru fiecare persoana. Orice cuplu isi doreste ca acest eveniment sa se concretizeze prin invitati 100% multumiti, asadar, elementele majore, cum ar fi restaurantul si o formatie nunta cat mai buna, trebuie sa fie tratate cu mare atentie.

Daca restaurantul poate sa fie ales destul de usor, alegerea unei formatii nunta poate sa puna o multime de probleme. Multe cupluri opteaza pentru anumiti lautari nunta, fara sa stie cu exactitate care este atmosfera pe care o genereaza si care sunt calitatile membrilor trupei. Pentru a nu face greseli, cei de la www.lucianband.ro au oferit o serie de sfaturi.

Cum se alege corect formatia de nunta?

1) Recomandari. Un prim pas ar fi cautarea unor recomandari din partea cunoscutilor. Cei care au fost la nunti unde au apreciat atmosfera isi pot intreba cunoscutii si pot obtine recomandari in acest sens. De asemenea, se pot obtine recomandari excelente si de pe forumuri de specialitate.

2) Auditii. Este foarte important ca formatia sa fie aleasa pe baza unor auditii. Multe formatii profesionale au filmulete online in care prezinta modul in care canta si atmosfera pe care o genereaza la evenimente. O recomandare pentru orice cuplu ar fi sa mearga la un eveniment in care trupa este prezenta, pentru a descoperi live ceea ce poate sa faca. Nu trebuie sa fie neaparat o nunta, in conditiile in care majoritatea trupelor canta in diverse localuri si au un program full time. Prestatia live conteaza extrem de mult si poate sa fie elementul care decide calitatea evenimentului.

3) Contractul. In momentul in care s-a luat o decizie asupra numelui trupei, este timpul sa se semneze un contract. Majoritatea formatiilor au un contract standard pe care il ofera clientilor. Este bine ca lectura acestuia sa se faca cu atentie, in asa fel incat sa se asigure acoperirea tuturor eventualelor neplaceri. Trupa trebuie sa isi asume raspunderea in cazul in care nu se prezinta la eveniment sau in cazul in care nu canta cat ar trebui sa o faca. Parerile beneficiarilor si cerintele acestora trebuie sa fie exprimate si ele destul de clar in contract. Spre exemplu, se poate impune o anumita tinuta pentru cantareti sau un anumit program de cantat.

4) Detaliile tehnice. Nu doar membrii formatiei conteaza, ci si dotarile tehnice pe care le au la dispozitie. Sonorizarea poate sa faca probleme destul de mari daca nu este aleasa cu atentie. Exista si varianta angajarii unui inginer de sunet separat de trupa, insa cel mai bine este sa se mizeze pe alegerea unei formatii care are deja toate dotarile necesare pentru un eveniment perfect.

5) Momentele cheie. La orice eveniment exista anumite momente cheie, cum ar fi momentul primului dans. Acestea trebuie sa fie stabilite din timp cu membri trupei, in asa fel incat totul sa mearga cat mai cursiv iar evenimentul sa fie perfect toata seara.

Distribuie articolul 'Alegerea corecta a formatiei pentru nunta' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Alegerea corecta a formatiei pentru nunta