Angajat pe vase de croaziera – un loc de munca de vis

Cunoasterea limbii engleza, calificarea sau experienta in domeniu, aptitudini profesionale adecvate postului solicitat, aspect fizic placut, tinuta decenta, adaptabilitate, flexibilitate si stare de sanatate buna, sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a te califica pentru joburi vase de croaziera.

Marea de oferte imposibil de refuzat, salariul de pana la 2.500 de euro, bonusurile, bacsisul, asigurarea de sanatate si ocazia unica de a vizita tari si locuri ce doar in documentarele TV pot fi vazute reprezinta mirajul muncii pe un vas de croaziera, care atrage din ce in ce mai multi oameni.

Veniturile obtinute pot varia de la 1.500 si pana la 2000 de dolari pe luna pentru aceste locuri de munca strainatate, in functie de sezon. Pe langa leafa aferenta, angajatii beneficiaza si de cazare, masa si asigurare medicala. Venituri asemanatoare, intre 1.200 si 2.000 de euro, obtin si cei care ocupa un post tehnic, ca specialist de mentenanta preventive, electrician, motorist, sudor sau instalator. Aceste venituri sunt standard, indiferent de nationalitatea angajatului.

Overseas Manpower asigura servicii de resurse umane pentru companiile care cauta un partener de incredere in furnizarea fortei de munca, iar obiectivul nostrum primordial este dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clientii nostri, prin oferirea celor mai bune servicii de consultanta resurse umane.

Suntem o firma recrutare personal care ofera servicii de plasare personal pentru angajatori in domeniile HO.RE.CA, medical, vase de croaziera, Work & Travel, constructii, ingrijire copii sau varstnici. Asiguram testarea angajatilor, verificarea experientei, verificarea documentatiei, asistenta la obtinerea vizei, testarea medicala si psihologica a angajatului si organizarea de sesiuni de intalnire intre angajator si angajat.

Candidatii vor beneficia de intreg suportul si asistenta de care are nevoie o persoana pentru identificarea oportunitatilor de angajare corespunzatoare experientei si profilului fiecaruia, consiliere pentru gasirea jobului potrivit si feedback pe toata perioada procesului de recrutare personal pentru munca in strainatate.

Distribuie articolul 'Angajat pe vase de croaziera – un loc de munca de vis' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Angajat pe vase de croaziera – un loc de munca de vis