Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Afaceri

Din lumea Bitcoin: Cum sa uiti ca esti bogat

Natura atipica si evolutia surprinzatoare, deloc previzibila, a Bitcoin , rezerva numeroase surprize. Fiind o inovatie care a schimbat complet lumea si felul in care valoarea, banii si globalizarea sunt percepute de catre oameni, moneda Bitcoin se dovedeste a depasi cu mult asteptarile tuturor, atat a celor care sunt in domeniu cat si a celor… (read more)

Bitcoini prin Bitcoin-Shop.ro

O noua poarta spre viitor, Bitcoin-Shop.ro aduce ceea ce asteptam cu totii si in tara noastra. Daca peste hotare Bitcoin este foarte folosit si este cunoscut de toata lumea, in Romania situatia este putin diferita. Reticenta oamenilor se datoreaza insa si lipsei de informatii, dar si a unui loc in care sa poata tranzactiona simplu… (read more)

Utilitatea sondajelor de opinie

Sondajele de opinie sunt efectuate pe un anumit numar de persoane ce pot fi impartite pe grupe de varste. Sondajele au menirea de a afla parerea oamenilor in legatura cu o tema sau alta, iar rezultatele sunt apoi date publicului. Se transmit celorlalti prin intermediul posturilor de stiri sau prin presa scrisa, cat si prin… (read more)

Servicii drept comercial – cheia succesului

Avocat-comercial-03

Una dintre cheile succesului este respectarea regulilor impuse de lege. In tot ceea ce facem ar trebui sa tinem cont de incadrarea in legalitate, daca ne dorim sa ne bucuram de succes si trainicie, fara repercursiuni cat se poate de importante. Atunci cand se ajunge in situatii neplacute, incerte, conflictuale ce par sa fie la… (read more)

Fii seducator cu noile tipuri de parfumuri originale!

Diferenta dintre parfurmurile originale si cele contrafacute In ultima perioada, bugetele limitate ale oamenilor i-au determinat pe aceastia sa opteze pentru tipurile de produse cosmetice mai ieftine, care nu sunt intotdeauna bune pentru sanatatatea pielii. Adesea, acestea pot provoca iritatii, mancarimi si diverse alergii din cauza calitatii precare a compusilor chimici din cadrul lor. Desi… (read more)

Poate tigara electronica sa devina mai populara decat cea clasica?

Țigară electronică reprezintă o realitate din ce în ce mai bine conturata. Este prezentă în mai toate centrele comerciale, dintr-un număr din ce în ce mai mare de magazine online si in foarte multe buzunare. Cu siguranță, fumătorii înrăiți sunt încă reticienti în ceea ce privește această nouă variantă de a fuma, însă reticenta lor… (read more)

Cosuri cadou, perfecte pentru orice ocazie

Oferim în fiecare an o multime de cadouri. Parinti, prieteni, copii, parteneri de viata, colegi si in general toti oamenii care ne inconjoara, ne ofera foarte des motive sa cumparam cadouri. Chiar daca numarul de magazine de cadouri este unul foarte mare iar optiunile sunt nenumarate, ajungi in situatia in care pur si simplu nu stii… (read more)

Cadourile pentru sefi – idei haioase si ingenioase pentru oameni de afaceri

Cadouri pentru sefi pasionati de calatorii pot fi si globurile pamantesti razuibile

Cadourile pentru sefi trebuie sa fie elegante, cu mult stil, iar pentru doamne, sa aiba mult rafinament, sarm si si o doza de finete. Poti opta de la accesorii pentru camasa, la o cana de cafea sau o sticla de tarie, in cazul barbatilor, la o harta razuibila, sau o caseta luminoasa de interior si,… (read more)

Certificat energetic Bucuresti elaborat pentru orice tip de cladiri

certificat energetic bucuresti

Firma PFA Barbuta Catalin Felix este formata dintr-o echipa bine stabilita de ingineri ce s-au specializat toata viata in domeniul ce cuprinde si elaborarea unui certificat energetic Bucuresti performant. Asadar, firma PFA Barbuta Catalin Felix s-a specializat inca de la aparitia pe piata in domeniu, iar pana in ziua de azi se pot mandri cu… (read more)