Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Auto

Ce sa faci daca nu ai un kit de reparatie rezervor motocicleta

Ai observat ca ai o fisura in rezervorul de benzina de la motocicleta ta? Nu te gandi acum ca trebuie sa inlocuiesti rezervorul cu unul nou, caci exista si o alta solutie pe care o poti pune in practica. Astfel, poti sa repari rezervorul folosind un kit de reparatie robinet de rezervor. Produsul este unul… (read more)

Cum alegi un magazin de piese auto?

Orice proprietar de autovehicul care se respecta trebuie sa aibă întotdeauna la indemana un magazin de piese auto. Alegerea magazinului perfect poate sa fie o adevarata provocare, mai ales pentru cei care sunt la prima masina si nu stiu cu exactitate ce doresc. Din acest motiv, urmatoarele reguli te vor invata sa alegi magazinul ideal… (read more)

Cum iei permisul auto pentru categoria C

chestionare auto c

Carnetul de soferi nu este un examen extrem de usor, insa nu este nici foarte greu. Daca vine vorba insa de categoria C, acesta poate deveni ceva mai dificil, deoarece prezinta mai multe intrebari si mai multe detalii decat categoria B iar proba practica este cu siguranta mai grea, tinand cont de faptul ca si… (read more)

Istoria motocicletelor Vespa

Piaggio a inceput fabricarea scuterelor in anul 1946, la sfarsitul celui de al Doilea Razboi Mondial, ca parte a programului de reconstructie a Italiei. Vespa a devenit un scuter iconic, popular in lumea intraga, datorita aspectului si valorii sale, pentru ca a dat dovada de foarte multe calitati. Au un rafinament aparte, iar piesele Vespa… (read more)

Accesorii auto – instalatii Xenon

accesorii auto

Instalatiile Xenon sunt unele din cele mai solicitate accesorii auto. Nu conteaza ca ai o vedere foarte buna sau ca esti un sofer foarte competent, caci pe timpul noptii poate fi stresant pentru oricine sa conduca. Mai ales daca soferul este si obosit sau conditiile meteorologice sunt nefavorabile (ninge, ploua, e ceata etc). Exista cateva… (read more)

Care sunt variantele de transport catre Anglia?

calatorie in anglia

Calatoriile in afara tarii sunt pe lista de prioritati pentru romani. In ultima decada, expansiunea turismului a stimulat dezvoltarea transportului. Aceste calatorii in strainatate nu implica doar sezonul de vara si cel de iarna. Exista excursii scurte care pot fi realizate intersezonier. Cand se planifica o calatorie in strainatate, primul etalon este bugetul. Acesta determina… (read more)

Cum rezolvi chestionare auto? Clasic sau online?

Trebuie sa fim sinceri: nimeni nu invata codul rutier din scoarta in scoarta inainte de examenul auto. Cele mai populare sunt chestionarele auto drpciv, pe care fiecare dintre noi le-a rezolvat de mai multe ori inainte de a lua permisul de conducere. Sursele de unde poti rezolva chestionare drpciv sunt multe, asadar apare o dilema: cum… (read more)

Casca de scuter, obligatorie pentru a reduce riscul deceselor

motociclism casca scuter de protectie

Casca de scuter trebuie sa fie un accesoriu obligatoriu, mai ales ca pe drumurile romanesti sau din capitala exista un risc major de accidente. Vei fi total expus riscurilor, de aceea este de preferat sa achiztionezi cat mai repede o casca de protectie. Casca de scuter iti ofera atat protectie la impact, cat si la… (read more)