Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Inchirieri

Cum alegi un magazin de piese auto?

Orice proprietar de autovehicul care se respecta trebuie sa aibă întotdeauna la indemana un magazin de piese auto. Alegerea magazinului perfect poate sa fie o adevarata provocare, mai ales pentru cei care sunt la prima masina si nu stiu cu exactitate ce doresc. Din acest motiv, urmatoarele reguli te vor invata sa alegi magazinul ideal… (read more)

Ai masina in service? Inchiriaza o masina!

rent a car

In fiecare zi tot mai multe persoane devin proprietari de masine personale, rezultatul este evident – cresterea constanta a masinilor pe drumurile noastre. Odata cu asta creste si numarul de accidente, dar si pur si simplu masina necesita intretinere regulata. In acelasi timp, fiecare conducator auto va confirma faptul, ca dupa ce s-a obisnuit sa… (read more)

Inchirierea unei masini pentru vacanta

Ai nevoie de o masina pentru urmatoarea vacanta? Inchirierea unei masini iti ofera libertate si flexibilitate atunci cand calatoresti, si in unele parti ale lumii este singura optiune de deplasare. Dar o masina inchiriata poate aduce cateva complicatii vacantei tale, cum ar fi incercarea de a gasi cea mai buna oferta, sau de ce fel… (read more)

Caut spatii comerciale de inchiriat in sibiu

Luna viitoare o sa ma mut in orasu Sibiu si de aceea caut spatii comerciale de inchiriat in Sibiu. Asta pentru ca vreau sa imi deschid aici o florarie. Caut spatii comerciale de inchiriat in Sibiu, ieftine Vreau sa imi deschid una sau doua florarii in orasul Sibiu, de aceea caut spatii comerciale de inchiriat… (read more)

Informatii despre spatii comerciale in Suceava

Imi doresc, pe viitor, sa cumpar cateva spatii comerciale in Suceava, la un pret bun, astfel incat sa pot sa imi dezvolt in acest oras cateva mici afaceri. Este un vis al meu de cand eram adolescent, caci veneam in Suceava in vacante. Nu imi doresc musai ca un astfel de spatiu comercial sa fie… (read more)

Mașina de închiriat. Avantaje vs dezavantaje

Piața de închirieri auto din România a luat amploare în urmă cu aproximativ 15 ani, deși în țări precum Statele Unite ale Americii acest serviciu există încă din jurul anului 1916. Probabil că acest lucru se datorează faptului că românii nu agreează foarte mult conceptul de închiriere. Cu toate acestea, ne întâlnim uneori și cu… (read more)

Sa cumpar sau sa inchiriez o autoutilitara?

Transportul de marfa a crescut in ultimii ani si odata cu aceasta crestere si cererea masinilor capabile sa transporte aceste marfuri este tot in crestere. Fiind o afacere destul de mare si de profitabila, posibilitatea de a beneficia de o astfel de masina este din ce in ce mai probabila. Trebuie sa tineti cont de… (read more)

Masina inchiriata – un avantaj in vacante

Inchirierea unei masini confera intotdeauna libertate si flexibilitate atunci cand calatoresti, si este de multe ori singura maniera decenta de a o face chiar daca nu ai la dispozitie propria masina. Am fost in vacanta aceasta cateva zile la Cluj. Pentru ca nu m-am gandit de la inceput la varianta inchirierii unei masini, am calatorit… (read more)

Cateva sfaturi pentru inchirieri auto

Exista multe agentii diferite de rent a car Bucuresti care ofera preturi mici pentru diferite tipuri de vehicule pentru  inchiriere. Uneori, sistemele de clasificare a agentiilor, variaza, insa sunt similare in multe feluri. Atunci cand se face o rezervare pentru  inchirieri masini ieftine, este important sa stiti ce tip de vehicul se va potrivi cel… (read more)