Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Tuning

Ce sa faci daca nu ai un kit de reparatie rezervor motocicleta

Ai observat ca ai o fisura in rezervorul de benzina de la motocicleta ta? Nu te gandi acum ca trebuie sa inlocuiesti rezervorul cu unul nou, caci exista si o alta solutie pe care o poti pune in practica. Astfel, poti sa repari rezervorul folosind un kit de reparatie robinet de rezervor. Produsul este unul… (read more)

Istoria motocicletelor Vespa

Piaggio a inceput fabricarea scuterelor in anul 1946, la sfarsitul celui de al Doilea Razboi Mondial, ca parte a programului de reconstructie a Italiei. Vespa a devenit un scuter iconic, popular in lumea intraga, datorita aspectului si valorii sale, pentru ca a dat dovada de foarte multe calitati. Au un rafinament aparte, iar piesele Vespa… (read more)

Casca de scuter, obligatorie pentru a reduce riscul deceselor

motociclism casca scuter de protectie

Casca de scuter trebuie sa fie un accesoriu obligatoriu, mai ales ca pe drumurile romanesti sau din capitala exista un risc major de accidente. Vei fi total expus riscurilor, de aceea este de preferat sa achiztionezi cat mai repede o casca de protectie. Casca de scuter iti ofera atat protectie la impact, cat si la… (read more)

Ghid de cumparare pentru piese auto Dacia

elemente-caroserie-piese-dacia

Unele dintre cele mai cautate piese auto din tara noastra sunt cele de Dacia.¬† Acestea sunt in trend pentru ca Dacia este printre cele mai vandute masini din Romania! Piesele auto de Dacia cele mai cautate Pentru siguranta, este important sa cumperi piese auto de la reprezentanta si din magazine autorizate, indiferent daca sunt clasice… (read more)

Cele mai bune stickere auto!

autocolant-stickere-auto

Unele masini sunt personalizate foarte frumos cu ajutorul unor stickere auto. Soferii pot alege din sutele de modele disponibile pe piata. Daca vrei sa cumperi asemenea produse¬†de pe internet, ai o sumedenie de variante. Mai intai sa te uiti la poza si la descriere, apoi faci comanda produsului de care ai nevoie. Plata o vei… (read more)