Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Calculatoare

Ce trebuie sa stii despre functionarea buna a incarcatorului Dell

Ca orice accesoriu pentru un notebook, si incarcatorul Dell are si aspecte negative, dar si aspecte pozitive. In timp ce pe unii ii multumeste, alte persoane gasesc tot felul de probleme in ceea ce priveste functionara acestor incarcatoare. Se poate intampla ca incarcatorul Dell sa nu incarce bateria, iar motivul sa fie unul simplu: firele… (read more)

Situatii cand iti trebuie un incarcator laptop nou

laptopstrong

Sau de ce cumpara oamenii incarcatoare de laptop atat de des? Noi avem mai multe raspunsuri posibile? In ce situatie va gasiti dumneavoastra? Indiferent de raspuns va asteptam pe site la laptopstrong.ro pentru a comanda usor incarcator laptop pentru orice model. Cel mai adesea cei care cumpara un incarcator nou fac acest lucru pentru ca… (read more)

Rolul unui UPS pentru calculatorul tau

ups_second_hand_diabloscomputer

Un UPS are rolul de a proteja unitatea centrala a unui calculator. Aceste dispozitive trebuie sa fie alimentate cu energie pentru a putea functiona. Un UPS se cumpara in functie de factorul de putere Puterea unui UPS, indiferent daca este nou sau la mana a doua, este exprimata in volti-amperi, VA.¬† Diferenta care ramane intre… (read more)

Gasesti calculator sau laptop second hand si ieftin si bun?

laptopuri second ieftine

Orice persoana viseaza la un calculator care sa fie ieftin, sa aiba performante bune si sa arate bine. Poti sa cumperi un calculator second ieftin si de calitate, daca stii unde sa cauti! Un laptop¬†ieftin poate sa fie refurbished, care are avantajul ca provine de la companii producatoare cu renume in domeniu. Astfel, aceste calculatoare… (read more)