Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Hardware

Ce trebuie sa stii despre functionarea buna a incarcatorului Dell

Ca orice accesoriu pentru un notebook, si incarcatorul Dell are si aspecte negative, dar si aspecte pozitive. In timp ce pe unii ii multumeste, alte persoane gasesc tot felul de probleme in ceea ce priveste functionara acestor incarcatoare. Se poate intampla ca incarcatorul Dell sa nu incarce bateria, iar motivul sa fie unul simplu: firele… (read more)

Rolul unui UPS pentru calculatorul tau

ups_second_hand_diabloscomputer

Un UPS are rolul de a proteja unitatea centrala a unui calculator. Aceste dispozitive trebuie sa fie alimentate cu energie pentru a putea functiona. Un UPS se cumpara in functie de factorul de putere Puterea unui UPS, indiferent daca este nou sau la mana a doua, este exprimata in volti-amperi, VA.  Diferenta care ramane intre… (read more)

Gasesti calculator sau laptop second hand si ieftin si bun?

laptopuri second ieftine

Orice persoana viseaza la un calculator care sa fie ieftin, sa aiba performante bune si sa arate bine. Poti sa cumperi un calculator second ieftin si de calitate, daca stii unde sa cauti! Un laptop ieftin poate sa fie refurbished, care are avantajul ca provine de la companii producatoare cu renume in domeniu. Astfel, aceste calculatoare… (read more)

Date despre un incarcator de laptop Toshiba satellite

toshiba satellite

Orice notebook are nevoie de un incarcator, pentru ca acesta asigura alimentarea cu energie electrica a acestui device. Este un element indispensabil, caci fara acesta un laptop nu primeste energia electrica de care are nevoie. Un  incarcator de laptop Toshiba satellite este usor de inlocuit, atunci cand se defecteaza. La fel de bine poti sa… (read more)