Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Software

Web design sau design grafic?

Design

Deși web design-ul și designul grafic (graphic design) folosesc amândouă imagini, text și fonturi pentru a crea o metodă de comunicare a ideilor, designul pentru web și cel pentru tipar sunt două practici foarte diferite. Designul grafic există de foarte multă vreme, încă de când a apărut media tipărită. Web designul, prin comparație, este o… (read more)

Sa credem sau nu in clasamente?

Dechidem calculatorul si primul lucru pe care il facem este sa intram pe Facebook sau pe mail sau pe ziarele noastre preferate pe care acum le putem citi moca pe net. Nici nu ne gandim la browserele de internet pe care le folosim zi de zi. Ne-am obisnuit sa fie acolo pe desktop la indemana…. (read more)

Atac la Bitcoins: moneda virtuala, care este un aur pentru hackeri

Ați auzit vreodată de Bitcoins? Sunt monede virtuale, care sunt în uz de la începutul anului 2009 prin intermediul software-ului open-source. Bitcoins sunt calculate ca chei criptografice în rețele peer-to-peer. Acesta este unul dintre avantajele lor majore, astfel aceste chei nu pot fi falsificate, datorită caracteristicilor lor unice. Bitcoins sunt, cu toate acestea, asemanatoare cu… (read more)

Devirusare Desktop si Laptop cu SalvezPC

Tehnicienii de la SalvezPC va informeaza ca este important sa stiti ca daca aveti un antivirus nu sunteti protejati in totalitate de atacurile care au loc tot timpul pe Internet. Daca realizati ca dispozitivul dumneavoastra nu mai functioneaza la capacitate normala, atunci aveti cu siguranta nevoie de o devirusare. Devirusarea calculatorului poate fi facuta in… (read more)

Preferatele mele, jocuri cu masini

Oferta de jocuri cu masini online este din ce in ce mai mare, si fiecare poate alege ce-i place. Poti sa alegi sa joci un joc in care pur si simplu mergi cu masina liber prin diferite zone sau poti concura cu alti utilizatori online sub forma de raliuri sau jocuri de formula 1. De… (read more)

Ce antivirus sa aleg?

In ziua de astazi, utilizatorii de computere in mod constant se confrunta cu amenintari de securitate a informatiilor. Inselatorii cibernetici raspandesc un numar foarte mare de programe periculoase, care cu siguranta nu pot aduce utilizatorului computerului beneficii. Programele periculoase pot transmite unor terti date confidentiale a utilizatorului, sa fure datele de acces la sistemele de… (read more)

Suport IT

Atunci cand detii o firma este foarte important sa beneficiezi, printre altele, de suport IT. Suportul tehnic are un rol important in activitatea firmelor mici si mijlocii care nu au in componenta un departament it propriu. Atunci cand vorbim de suport IT ne referim la o serie de servicii menite sa rezolve orice problema pe… (read more)

Service Calculatoare

In epoca in care traim, calculatorul a devenit indispensabil, fiind folosit atat in comunicatii, ca sursa de informare, de relaxare dar si la serviciu, pentru a face toata treaba mai simpla. Capacitatea de stocare a unui calculator este imensa iar multitudinea de aplicatii pe care le avem la dispozitie ne fac munca de 100 de… (read more)