Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Amenajari Interioare

Care sunt cele mai bune seminee electrice?

Orice casa ar trebui sa aiba incorporat un semineu electric, chiar daca este folosit foarte rar. Acesta, are o multime de avantaje pe care ti le poate oferi prin simpla lui functionare, si cu siguranta achizitionarea unui astfel de semineu iti este foarte benefica din mai multe puncte de vedere. Si pentru a face alegerea… (read more)

Pregatirea covoarelor pentru spalatorie

Te-ai apucat de curățenie și nu știi cine se va ocupa de spălarea covoarelor? O idee bună ar fi să apelezi la serviciile unei spălătorii specializate în curățarea covoarelor. Acest lucru nu doar că te va scăpa de o grijă în plus, dar îți va oferi și garanția că vei primi înapoi covoare perfect spălate,… (read more)

Locurile de joaca din Romania, o placere pentru copii

locuri de joaca pentru copii

In ultimii ani in Romania au fost construite foarte multe locuri de joaca pentru copii construite in parcuri sau in cartiere, printre blocuri, acolo unde spatiul a permis. Primariile au investit sume considerabile de bani pentru amenajarea a foarte multe spatii in care copiii se pot juca sub supravegherea parintilor. Aceste spatii sunt inchise si… (read more)

Servicii design interior case moderne Bucuresti-Amenajari interioare

O garsoniera reprezinta un spatiu destul de restrans pe care nu trebuie sa-l sufocam cu o sumedenie de lucruri, cu mobila prea gradioasa si nici cu obiecte decorative foarte colorate. Intr-un astfel de loc, doua caracteristici ar putea sa reprezinte tot ceea ce este nevoie pentru ca un proiect de design interior in Bucuresti, sa… (read more)

Design interior casa stil clasic Brasov

Va prezentam mai jos un proiect de design interior stil clasic realizat pentru o casa cu 5 camere in orasul de sub Tampa. O casa cu totul si cu totul aparte, proprietarii dorind imprimarea unui stil clasic exprimat prin intermediul finisajelor de lux, a imbinarii nuantelor pentru toate ansamblele de decor interior utilizate, dar mai… (read more)