Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Mobilier

Paturi lemn masiv – comoditate si eleganta

mobila-lemn-masiv

Omul este cea mai complexa fiinta, caracterizata prin mecanisme ce nu pot sa fie explicate complet nici de cercetatori nici de filosofi. Asa ca acesta isi doreste, deseori lucruri contradictorii combinate astfel incat sa devina un tot unitar ce sa-i ofere ceea ce are nevoie. O sa ti se para probabil ciudat, cand iti voi… (read more)

Mobila lemn masiv produsa in Timis la pret de pal

Foarte putini oameni isi mai cumpara piese de mobilier din lemn masiv pentru ca au impresia ca aceasta este mai scumpa. Total gresit, producatorii romani de mobila au revenit in piata cu preturi competitive mobilierului din pal. Producatorul de mobila lemn masiv din Timisoara comercializeaza piese de mobilier atat in Romania cat si in Europa,… (read more)

Cum sa ingrijesti mobila la comanda facuta din lemn

Tine cont de urmatoarele sfaturi de ingrijire si de curatare a mobliei din lemn:veroxybd.com Ai podele din lemn in livingul tau insorit? Cand ti-ai rearanjat mobila ultima data? Sunt mari sanse ca podeaua din lemn, care a fost lasata mult timp sub mobila din casa, sa fie inca neprafuita si stralucitoare. Restul podelei este, insa, prafuit, tern… (read more)

Servicii design interior case moderne Bucuresti-Amenajari interioare

O garsoniera reprezinta un spatiu destul de restrans pe care nu trebuie sa-l sufocam cu o sumedenie de lucruri, cu mobila prea gradioasa si nici cu obiecte decorative foarte colorate. Intr-un astfel de loc, doua caracteristici ar putea sa reprezinte tot ceea ce este nevoie pentru ca un proiect de design interior in Bucuresti, sa… (read more)

Scaunele de bucatarie – cum alegi modelul potrivit

scaune de bucatarie rosii

Scaunele de bucatarie pot fi alese din magazinele care sunt dedicate mobilierului de bucatarie. Indiferent de modelul pe care ti l-ai dori, trebuie sa tii cont de faptul ca acestea ar trebui sa fie asortate cu celelalte ornamente sau piese de decor. De altfel, ele pot fi integrate cu succes in cadrul locului in care… (read more)

Rolul materialelor pentru diferite tipuri de mobilier

Piesele de mobilier pot fi facute aproape din orice. In fuctie de tipul acestora si de modul in care sunt folosite, se aleg cele mai potrivite materiale pentru constructia acestora. De exemplu, daca cineva isi doreste sa aiba o casa cu un design impunator, sobru, cu siguranta va alege pentru decorarea acesteia mobila din lemn… (read more)

DORMITORUL- OAZA TA DE LINISTE

mobila dormitor la comanda

Dormitorul este locul unde te relaxezi si te odihnesti dupa o zi obositoare. Este un spatiu intim, folosit zilnic, ceea ce inseamna ca pe termen lung este recomandat sa fie mobilat cu cele mai potrivite piese. Inainte de a incepe cautarile pentru mobilier, trebuie sa stabiliesti daca va fi un dormitor principal, unul pentru oaspeti… (read more)

Beneficiile mobilei la comanda

In ultimii zece ani, mobila la comanda a devenit din ce in ce mai populara, din mai multe motive. Nu numai ca au preturi convenabile pentru fiecare cumparator, dar, de asemenea, foarte multi clienti au inceput sa inteleaga beneficiile de a alege o piesa de mobilier personalizata fata de cumpararea unei piese de mobilier standarde…. (read more)

Design interior casa stil clasic Brasov

Va prezentam mai jos un proiect de design interior stil clasic realizat pentru o casa cu 5 camere in orasul de sub Tampa. O casa cu totul si cu totul aparte, proprietarii dorind imprimarea unui stil clasic exprimat prin intermediul finisajelor de lux, a imbinarii nuantelor pentru toate ansamblele de decor interior utilizate, dar mai… (read more)