Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Gadgeturi

Istoria consolelor wii si a jocurilor virtuale

Au devenit indispensabile din viata copiilor, dar si a adultilor pasionati de gaming: este vorba despre consolele wii! Consolele Wii te ajuta sa joci fotbal virtual Consolele wii sunt ideale pentru practicarea multor jocuri. Poti sa joci tenis de masa, poti sa joci fotbal sau poti sa te apuci sa joci handbal. Virtual, binenteles! Consolele… (read more)

Despre smartphoneuri si evolutia acestora

Asadar, un smartphone te ajuta foarte mult, iar aici nu ne referim doar la partea de apeluri si mesagerie, ci la faptul ca este o adevarata agenda, care ne poate face sa fim mult mai productivi, fiind asadar ideal in cazul persoanelor din segmentul business, dar nu numai.lux-standart.ru Faptul ca ai in permanenta cu tine… (read more)

Poate tigara electronica sa devina mai populara decat cea clasica?

Țigară electronică reprezintă o realitate din ce în ce mai bine conturata. Este prezentă în mai toate centrele comerciale, dintr-un număr din ce în ce mai mare de magazine online si in foarte multe buzunare. Cu siguranță, fumătorii înrăiți sunt încă reticienti în ceea ce privește această nouă variantă de a fuma, însă reticenta lor… (read more)

Functii interesante ale microfoanelor spion

Te-ai intrebat vreodata ce pate sa faca un microfon spion modern? Cu siguranta, nu poate doar sa inregistreze. Chiar daca gama de microfoane spion ale momentului este din ce in ce mai ieftina, gasim o multime de functii extrem de interesante pe care aceste dispozitive minuscule le pot face. Care sunt, asadar, functiile care impresioneaza… (read more)

Reguli pentru instalarea unei camere mascate

Sunt multe motive pentru care ai dori sa instalezi o camera mascata. Cei mai multi oameni se simt inselati si doresc sa dovedeasca infidelitatea partenerului, in timp ce altii vor, pur si simplu sa detina control total asupra activitatii pe care o desfasoara. Avantajele unei camere mascate sunt majore, spre exemplu, in momentul; in care… (read more)

5 elemente care au ajutat la evolutia microfoanelor spion

Exista multe motive pentru care poti descoperi din ce in ce mai multe magazine online sau offline care vand dispozitive de spionaj, cum ar fi microfoanele spion sau camerele de supraveghere spion. Cel mai important insa, este faptul ca toate aceste elemente sunt din ce in ce mai performante. Un microfon spion este de sute… (read more)

Ce poti face atunci cand display-ul iPhone-ului s-a spart

Persoanele care au un telefon Apple, au un telefon de calitate. iPhone ofera o tona de caracteristici si o experienta completa si interactiva. Ca orice alt smartphone, iPhone poate fi, de asemenea, si el afectat. Daca iPhone-ul este deteriorat in vreun fel, trebuie sa-l reparam, caci nu am dat banii degeaba pe el. Unul dintre… (read more)

Chiar trebuie sa angajam un detectiv particular?

Cand ajungem in momentul in care constientizam ca trebuie sa angajam un detectiv particular, inseamna ca ceva nu funtioneaza bine in mariajul nostru. Cei mai multi dintre noi apelam la detectivii particulari pentru a dovedi infidelitatea partenerului. Nu suntem pusi intr-o situatie placuta, insa si aceste servicii sunt benefice in felul lor. Cu toate acestea,… (read more)