Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Educatie

Canon de rugaciune catre Sfantul Prooroc Ilie Tesviteanul

Troparul Sfantului Prooroc Ilie Tesviteanul, glasul al 4-lea: Cel ce a fost inger in trup, temeiul proorocilor, al doilea Inaintemergator al venirii lui Hristos, Ilie Maritul, care a trimis de sus lui Elisei dar, goneste bolile si pe cei leprosi curateste. Pentru aceasta si celor ce-l cinstesc pe dansul le izvoraste tamaduiri. Cantarea 1, glasul… (read more)

Servicii de mediere – protejeaza-ti drepturile

servicii mediere

Ceea ce ne defineste intr-un mod cat se poate de marcant este relatia pe care o avem cu celelalte persoane din jurul nostru. De aceea, ar trebui sa ne dovedim cat mai diplomati, sinceri si in acelasi timp deschisi si comunicativi, astfel incat sa nu cream conflicte sau sa reusim sa le calmam atunci cand… (read more)

Cartile Montessori, in beneficiul copilul tau

carti montessori

Libris.ro ti-a pregatit Colectia de Carti Montessori. Cea mai mare librarie virtuala din Romania – Libris.ro- vine in sprijinul tuturor parintilor si cadrelor didactice care opteaza pentru tehnicile de educare a copiilor predate de Maria Montessori. Aceasta a fost un reputat medic si pedagog italian, care a trait intre anii 1870-1952 si care si-a pus… (read more)

Sarbatoarea Craciunului este prilej de bucurie!

Care dintre noi este la fel de bucuros ca un mostenitor caruia i s-a inapoiat mostenirea pierduta fara nadejde de intoarcere si i s-a dat in stapanire deplina?Si totusi, asa ar trebui sa ne bucuram cu totii in Hristos Iisus, fiindca in El am fost chemati la mostenire nestricacioasa, nevestejita, pastrata in ceruri pentru noi!… (read more)

Materiale Montessori online la Libris

Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, pune la dispozitia educatorilor si parintilor interesati de educatie, materiale ce tin de “metoda Montessori”. Acesta metoda a fost dezvoltata de dr. Maria Montessori pe o perioada de peste 50 de ani: de la sfarsitul secolului XIX si pana in 1952. Munca sa, insa, a fost continuata… (read more)

Scoala altfel la depozitul de carte Libris

carte

Elevii de la Colegiul National „Dr.Ioan Mesota” in vizita la Depozitul Libris In „Scoala Altfel”, 28 de elevi din clasa a VII-a au ales sa petreaca o zi in lumea cartilor. O zi cu adevarat „altfel” pentru elevii clasei a VII-a de la Colegiul National „Dr.Ioan Mesota” din municipiul Brasov ! Cand doamna diriginta le-a… (read more)

Manuale scolare Libris: oferta completa

libris pentru scoala

Stim ca sunteti parinti responsabili, stim ca vreti ce e mai bun pentru copiii dumneavoastra, stim ca puneti pret pe educatie, stim ca inceperea scolii inseamna alergatura si stres. Nu mai e cazul sa fiti agitati: pe Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, gasiti tot ce va trebuie pentu un nou inceput de… (read more)

Chestionarele online, o alternativa la modul de invatare traditional si plictisitor

Chestionarele online reprezinta una dintre cele mai populare modalitati de a invata pentru examenul de permis de conducere. Tot mai multi elevi aleg variantele de testare pe calculator in favoarea celor traditionale. Modul traditional pentru a invata pentru testul teoretic poate fi un procedeu anevoios, plictisitor, migalos si care nu da intotdeauna rezultatele dorite. Interesul… (read more)

Design interior casa stil clasic Brasov

Va prezentam mai jos un proiect de design interior stil clasic realizat pentru o casa cu 5 camere in orasul de sub Tampa. O casa cu totul si cu totul aparte, proprietarii dorind imprimarea unui stil clasic exprimat prin intermediul finisajelor de lux, a imbinarii nuantelor pentru toate ansamblele de decor interior utilizate, dar mai… (read more)