Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Bani pe Net

Pariurile online, o sursa de venit de luat in calcul

Multi dintre pariori prefera sa mearga la casele de pariuri pentru a-si plasa pariurile insa mediul online a devenit o optiune tot mai viabila pentru cei care nu mai doresc sa depuna acest minim de efort. Pentru cei implicati in lumea pariurilor, faptul ca dispunem atat de case de pariuri online cat si de case… (read more)

Un birou de traduceri sau un traducator?

Motivele pentru care am initiat acest subiect sunt multiple, iar cel mai simplu ar fi pentru a remarca avantajele si dezavantajele intre un birou de traduceri autorizate si un traducator autorizat. In cele ce urmeaza vom analiza si explica aceste avantaje si dezavantaje pentru dvs in calitate de potential client. In primul rand chiar daca… (read more)

Afiliere prin Facebook

Facebook nu mai este de mult doar un site de socializare, in care iti urci cateva poze si in care astepti sa primesti like-uri sau comentarii. Nu mai este doar locul in care vrei sa vezi cat mai repede ce au mai facut prietenii tai online si sa te bucuri alaturi de ei. Facebook a… (read more)

Modalitati de prezicere a fluctuatiilor din cursul valutar

Din ce in ce mai multe persoane sunt interesate astazi de afacerile cu valuta. Mai exact, cei specializati in domeniu stiu ca pot face foarte multi bani cu ajutorul unor metode de prognozarea cursului valutar. De fapt, aceasta prognozare este o activitate de baza in procesele de pe piata valutara nationala si internationala si se… (read more)

Cum achiti cumparaturile de sarbatori? Prin cardul de credit sau ai nevoie de un credit pentru nevoi personale

Ca de fiecare data, finalul anului goleste buzunarele romanilor, care se inghesuie sa cumpere cadouri pentru cei dragi sau sa isi doteze locuinta cu produse electronice sau electrocasnice. In aceasta perioada din an si retailerii raporteaza cele mai mai vanzari din an. Insa pentru a putea cumpara avem nevoie de bani, care uneori nu sunt… (read more)

De ce nu intervine Banca Nationala pentru a sprijini cursul valutar al leului?

Majoritatea romanilor se intreaba de ce nu intervine Banca Nationala pentru a opri cresterea euro din ultimele luni. Poate ar trebui sa ne intrebam daca poate, are cu ce sa mai intervina, si daca o asemenea interventie ar avea rezultate in piata. Banca Nationala a inceput anul trecut un proces de reducere a dobanzii de… (read more)