Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Web Design

Despre Prestashop – avantaje si dezavantaje

Prestashop este una dintre cele mai populare solutii ecommerce disponibile pe piata, comunitatea de dezvoltatori asigurand update-uri constante si numeroase module utile in procesul de customizare. Daca ne raportam la eficienta oferita procesului de vanzare online, la functionalitatile cat se poate de diversificate sau la simplitatea de modificare a structurii din panoul de administrare, am… (read more)

Importanta unui site de prezentare

Site-ul de prezentare este cartea de vizita a unei companii sau a unei firme sau, de ce nu, chiar a unei persoane. Este imaginea acesteia in online. In era tehnologiei, prezenta in mediul online este mai mult decat necesara. Este imperioasa. Fara un site de prezentare, o companie va pierde mult din credibilitate si poate… (read more)

De ce sa nu cream noi un magazin online

Multi dintre noi au bloguri sau pagini personale pe internet, iar si mai multi au create profiluri pe retelele de socializare sau pe diverse forumuri. Dar, pentru cei dintre noi care vor sa se foloseasca de internet pentru a-si dezvolta o afacere cat mai profitabila, este necesara crearea unui magazin online. Acesta reprezinta o colectie… (read more)

Web design sau design grafic?

Design

Deși web design-ul și designul grafic (graphic design) folosesc amândouă imagini, text și fonturi pentru a crea o metodă de comunicare a ideilor, designul pentru web și cel pentru tipar sunt două practici foarte diferite. Designul grafic există de foarte multă vreme, încă de când a apărut media tipărită. Web designul, prin comparație, este o… (read more)

4 modalitati de a crea un site web

Realizare website

Se pare că, mai nou, aproape în fiecare lună apare un program nou care promite să ușureze procesul de creare site. Cum lucrurile tind să fie din ce în ce mai simple la acest capitol, nu trece mult timp până când ajungem să descoperim cum putem să îmbunătățim și să rafinăm designul unui site. Literalmente,… (read more)

Principalele tipuri de site

Webdesign-ul, desi pare un domeniu limitat ca si activitate, asigura aproape toate nevoile clientilor in materie de constructie a unei pagini web, asigurarea bunei sale functionalitati si promovarea sa in mediile sociale si in randul motoarelor de cautare. Odata cu expansiunea internetului in intreaga lume, site-urile web au devenit din ce in ce mai complexe,… (read more)

Despre serviciile de webdesign din Romania

In ultimul deceniu, serviciul de webdesign s-a dezvoltat incontinuu ca urmare a aparitiei si diversificarii aplicatiilor ce genereaza un site web. Astfel, s-a ajuns la o specializare a site-urilor, pliindu-se pe tipul de activitate pe care o desfasoara firma din spatele site-utului respectiv. Pe de alta parte, orice companie cu activitate de productie, servicii si… (read more)

Tehnologiile si pasii facuti la crearea site-urilor web

Transformarea unei pagini web albe intr-una cu un design frumos si cu continut dinamic este un proces destul de complex. Mai intai se face o schita si dupa aceasta se va face designul si pozitionarea elementelor in pagina. Daca la crearea unei schite se poate folosi un creion si o banala hartie, cand vine vorba… (read more)

Evolutia tehnicii Responsive Web Design

Tehnica responsive web design reprezinta procesul de creare a unui website in asa fel incat acesta poate oferi vizitatorului cea mai buna experienta posibila. Aceasta include usurinta a navigarii website-ului in asa fel incat redimensionarea sau scroll-ul lateral sa nu fie necesar. Un astfel de web design permite utiliziatorului sa vizualizeze website-ul de pe orice… (read more)