Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Nunti

Salon nunta Bucuresti – pentru vise devenite realitate

salon-nunta-bucuresti

Un eveniment memorabil este si unul care cere mult timp pentru organizarea sa. Astfel, cuplurile care doresc sa se bucure de cele mai frumoase nunti, ar trebui sa isi dedice destul de mult timp pentru organizarea sa. Pentru rezultate impresionante, ar mai trebui sa aleaga ca si aliati, o echipa profesionista care  sa stie exact… (read more)

Cum alegem restaurantul pentru nunta in Bucuresti?

In Bucuresti, cand vine vorba de organizarea unui eveniment trebuie sa alegem din zeci de locatii si sa luam decizia cea mai buna. Despre ce criterii trebuie sa tinem cont cand alegem restaurantul pentru nunta. Numarul de invitati – daca numarul de invitatie ste sub 100 de persoane puteti alege fara ezitare un restaurant, daca… (read more)

Detaliile la care trebuie sa fii atenta cand iti alegi rochia de mireasa

rochie de mireasa

Momentul mult asteptat a sosit. Pasesti intr-o noua etapa din viata ta iar asta trebuie sa se vada si in exterior. Rochia de mireasa este piesa de rezistenta din ziua marelui eveniment. Tocmai de aceea rochia de mireasa cere cateva pregatiri speciale. Pentru a nu fi victima unor situatii neplacute care sa iti ruineze complet… (read more)

Buchetul de mireasa perfect!

Buchetul de mireasa este piesa centrala a aranjamentelor florale pentru nunta, si este accesoriul care iti va acompania frumoasa rochie in toate pozele, asa ca design-ul lui va trebui sa depaseasca orice asteptare. Dar cum poti crea acest buchet de mireasa in asa fel incat sa fie perfect? Floristul nu poate ghici care este buchetul… (read more)

Inel de logona solitair, cu trei pietre sau cu mai multe pietre

Un inel de logodna reprezinta, de obicei, o investitie destul de considerabila, mai ales atunci cand viitorul mire urmeaza traditia de a cheltui echivalentul a doua salarii pentru achizitionarea acestuia. Alegerea unui inel pe care iubita l-ar purta cu placere pentru multi ani de la cererea in casatorie, prin urmare, este ceva care are nevoie… (read more)

Cursuri dansul mirilor bucuresti

cursuri-dansul-mirilor

Nuta reprezinta cel mai important eveniment din viata unei persoana, sau a unui cuplu mai bine zis. La nunta se astepta ca tot sa fie perfect, fiecare parte, fiecare tinuta, dans, sau orice alt elemnet. Pentru ca nunta dumneavoastra sa fie una de poveste si sa impresioneze persoanele prezente, atunci dansul mirilor reprezinta cheia spre… (read more)

Inelele de logodna de la Valmand: mai ieftine, mai variate, mai de calitate

Atunci cand cumperi un inel de logodna cumperi o bijuterie ce reprezinta legatura dintre tine si iubita. Este clar asadar ca trebuie sa cumperi o bijuterie bine realizata, valoroasa si foarte frumoasa. Misiunea este grea, intr-adevar, insa daca alegi cu atentie magazinul de bijuterii, s-ar putea sa te descurci exemplar. Valmand.ro, spre exemplu, se asigura… (read more)

Cum gasesti costumul perfect de mire?

Un costum de mire reprezinta mai mult decat un simplu costum. Acesta trebuie sa fie cel mai frumos costum pe care l-ai purtat vreodata si sa iti poata oferi imagine perfecta, relaxare si prestanta. Un costum de mire nu reprezinta doar o pereche de pantaloni si un sacou, ci este un intreg ansamblu format din… (read more)