You Are Browsing ‘Retete’ Category

O reteta usor si rapid de preparat, ideala pentru aceasta perioada in care este cald si nu prea ne place sa stam pe langa aragaz. Ingrediente o conopida mai mica; o ceapa medie tocata marunt; 4 catei de usturoi tocati marunt; un morcov mare taiat cubulete ; o tulpina de telina taiata ; o jumatate de lingura...

Cu siguranta ca in fiecare iarna racesti cel putin o data, iar o raceala pe an te zguduie indeajuns si iti tulbura atat sanatatea cat si buna dispozitie....

Ciorba italiană de roșii este un fel de mâncare foarte consistent și care îți poate încălzi inima! Ea poate reprezenta un minunat aperitiv sau...

Prepararea sanatoasa a alimentelor in bucatarie depinde nu doar de ingredientele folosite dar si de procesul prin care alegi sa le gatesti. Astfel exista...

Printre retetele traditionale din partea de Est a Europei gasim supa de gaina cu taitei, borsul cu legume, ciorba de burta, dar si un alt preparat perfect...

Arta de a gati necesita pe langa iscusinta, talent, si o mare perseverenta, atentie la detalii si chiar o cultura generala bogata. Cu cat esti mai informat...

Retetele traditionale sunt cele care isi pun amprenta in bucatarie. Cultura europeana culinara este cunoscuta pentru ciorbele satioase pline de savoare...

Borsul este un amestec de tarate care are numeroase calitati nutritive, iar faptul ca se prepara usor, in casa, il face o alegere potrivita daca ai de...

Nu e usor sa gasesti cea mai buna pizza Cluj Napoca dintr-o varietate de oferte care mai de care mai atragatoare si mai convingatoare. Fiecare pizzerie foloseste clasica strategie “una plus una si suc gratis” pentru a atrage clienti, dar Pizzeria D’autore se bazeaza doar pe calitatea produselor preparate dupa retete italiene autentice, cu ingrediente naturale, atent...

Nu de multa vreme, pentru publicul din Romania au aparut la TV emisiuni dedicate gatitului. Acestea au captat foarte repede atentia romanilor pentru ca au introdus ceva nou. Majoritatea dintre noi eram obijnuiti sa gatim retete clasice romanesti. Urmarind aceste emisiuni culinare multi au inteles ca pasiunea de a gati a ajuns la un nivel de arta. In plus, nu numai informatia...