You Are Browsing ‘Retete’ Category

Salatele sunt bombe de vitamine sau depozite de vitamine – cele mai multe dintre ele provin în principal din legume si fructe! Reguli generale pentru pregătirea corecta a unei salata -Produsele trebuie să fie prima data refrigerate la 8-10 ° C. Dacă salata se face la cald sau mixt (cald sau rece),...

Orezul brun este “crud” versiunea clasica alba, stim cu totii. Cu toate acestea, clasele superioare sunt de culoare maro, in valoare nutritionala, precum si mult mai digerabil pentru stomac. Diferenta este ca orezul brun a fost supus prelucrarii minime, conservarea celor mai multe substante nutritive din componenta sa, in schimb ce orezul negru trece prin procesul...

Nu stii ce ar trebui sa contina alimentatia in primele luni ale bebelusului tau? Ai o gramada de intrebari privind alimentatia bebelusului? Utilecopii.ro alaturi de experta dr. Ferencz Ildiko-Melinda iti raspunde la toate intrebarile tale legate de alimentatia in primele luni ale bebelusului. Recent a avut loc o videoconferinta live unde s-au putut pune intrebari si pe...

Postul reprezinta o perioada foarte importanta pentru multi oameni. Asadar, crestini, femei, barbati, batrani si copii se abtin de la diferite tipuri de mancaruri si bauturi. Insa postul nu inseamna doar abtinere de la mancare. In perioada de post oamenii trebuie sa mearga la biserica, trebuie sa se abtina de la a spune vorbe urate, trebuie sa se roage. In timpul anului...

Gătitul are subtilitățile sale, pe care dacă le intelegi, mâncarea iti va iesii delicioasa și sanatoasa Mai jos va oferim cateva sfaturi desprinse din bucataria culinara romaneasca. Cum sa faci ouale mai delicioase – ouale prăjite devin pufoase si delicioase, în cazul în care înainte de a le adăuga in grăsime, ele sunt defalcate în lapte sau apă (1...

Astazi, uitandu-ma prin frigider si vazand niste carne tocata ramasa de duminica de cand am facut niste chiftelute dietetice ,m-am gandit sa fac o ciorba de perisoare, dat fiind ca atat sotul meu cat si copii adora aceasta ciorba. Iata mai jos cum am procedat pentru a prepara aceasta ciorbita. Ingrediente pentru perisoare : 750 de grame carne tocata de porc 200 de grame...