Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Boli si Medicamente

Ce este eczema si din ce cauze poate sa apara

Denumirea de eczema este un termen care include un grup de afectiuni care provoaca inflamarea sau iritarea pielii. Cel mai frecvent tip de eczema este cunoscut sub numele de dermatita atopica sau eczema atopica. Atopic se refera la un grup de boli, cu o tendinta adesea mostenita de a dezvolta alte afectiuni alergice, cum ar… (read more)

Batranetea – ingrijirea la domiciliu vs. cazarea in centrele pentru seniori

camin de batrani

Batranetea – perioada care ar trebuie sa fie cea mai linistita si relaxanta din viata, se dovedeste a fi pentru multi romani trecuti de a treia tinerete, o perioada foarte grea. Din cauza sistemelor politice si sanitare, deficitare, putini sunt acei seniori care reusesc sa se ingrijeasca singuri, sa se trateze singuri de afectiunile de… (read more)

Bolile de inima cauza principala a mortalitatii din lume

Fie ca este vorba de infarctul miocardic, ateroscleroza, accidentul vascular cerebral, hipertensiunea arterială sau insuficienţa cardiac, bolile de inima omoara peste 17 milioane de persoane anual, potrivit statisticilor efectuate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, iar medicii spealizati in cardiologie avertizeaza ca in urmatorii anii, numarul deceselor va creste. Printre principalele cauze ale bolilor de inima… (read more)

Despre colesterol si nu numai

atentie colesterol crescut

Ce este colesterolul? Colesterolul este un subiect tabu al zilelor noastre, deoarece, datorita alimentatiei incorecte, bogata in grasimi saturate animale si vegetale (margarina), dulciuri si saraca in fructe si legume, multi oameni sufera din aceasta pricina. Se spune ca nu exista aliment care sa nu contina aceasta lipida, insa, daca stim cu sa consumam produsele,… (read more)

De ce este atat de bun turmericul

Turmericul este unul dintre cele mai eficiente condimente, nu numai pentru ca da gust mancarurilor, ci si pentru beneficiile pe care le are pentru sanatate. Turmericul este condimentul folosit in India, timp de mii de ani ca un condiment excelent, cat si ca remediu natural in diferite boli. Se spune ca ofera protectie impotriva cancerului… (read more)

Unde gasesti un salon de masaj pe Ion Mihalache

Un beneficiu universal al masajului este acela ca te elibereaza de stres. Il poti face acasa, dar si la saloanele de masaj, care pot fi gasite oriunde in Bucuresti, ca de exemplu Bulevardul Ion Mihalache. De fiecare data cand simti ca stresul nu iti da pace, o sedinta la un salon de masaj pe Ion… (read more)

Ce este Toe Fix si cum te ajuta?

Dorinta oamenilor de a-si rezolva problemele de sanatate fara ca acest lucru sa necesite fie si cea mai scurta perioada de spitalizare, a condus la aparitia unor asa-zise “solutii miraculoase”, menite sa ne scuteasca de orice contact cu mediul spitalicesc. Este vorba despre suplimente alim entare, unguente, proteze etc. mai mult sau mai putin omologate,… (read more)

Esofagita de reflux, o boala care afecteaza nenumarate persoane

Esofagita de reflux este o afectiune care afecteaza atata adultii, cat si copiii. Este mai intalnita la persoanele trecute de varsta de 40 de ani. Boala apare cand cantitatea de acid gastric care reflueaza in esofag este peste limitele normale, determinand aparitia simptomelor. Este vorba despre arsuri, care pot sa fie simtite catre baza gatului…. (read more)