Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Fitness

Cei mai buni producatori de steroizi

Exista foarte multi producatori de steroizi anabolizanti in intreaga lume, insa nu toti ne si ofera produse de calitate. Iar pe langa faptul ca nu toti ne ofera produse de calitate mai este si problema produselor contrafacute. Din acest motiv este foarte important sa ne alegem cu grija sursa. Principalele firme producatoare de steroizi care… (read more)

Tot ce trebuie sa stii despre calorii

Cand vine vorba de slabit sau de ingrasat, foarte multe persoane nici nu stiu de unde sa inceapa sau la ce aspecte ale alimentatiei sa fie atenti, si se intampla ca celebrele calorii sa fie nesupravegheate. Ei bine, in momentul in care esti foarte atent la greutatea ta, este necesar sa ai grija la ce… (read more)

Un antrenament bun este doar începutul creșterii masei musculare

antrenament masa musculara

Un antrenament bun este doar începutul creșterii masei musculare. Mai jos ai câteva sfaturi importante ce îți vor arăta cum să mănânci pentru masă musculară. Pentru a avea o creștere în masă musculară, corpul tău are nevoie de două lucruri: Un antrenament bun ce duce la un stimul hipertrofic O alimentație sănătoasă bogată în proteine Antrenamentul… (read more)

O dieta alimentara adecvata copiilor nostri

dieta alimentara pentru copii

De ce alimentatie au nevoie copii nostri pentru a fi sanatosi? Copii nostri au nevoie de o dieta alimentara care sa le asigure o dezvoltare fizica corespunzatoare, precum si o buna functionare a metabolismului si un sistem de aparare a organismului puternic. In momentul in care dorim sa facem meniul zilnic pentru un copil, este… (read more)

6 motive pentru care nu obții rezultate la sală

Mergi de ceva timp la sală, dar rezultatele întârzie să apară? Nu lăsa emoțiile negative să te copleșească, identifică ce aspecte te trag înapoi și revino în forță! Mulți dintre noi am trecut prin asta. Numeroasele diete și antrenamentele istovitoare te-au epuizat fizic și psihic, dar nu ți-au adus rezultatele la care sperai. Ai reușit… (read more)

Faci exercitiile cardio corect?

Exercitii cardio corecte

Multe persoane fac exerciții cardio fără a se gândi prea mult și prea bine cam ce efecte au acestea asupra corpurilor lor. Și asta este o greșeală. Vezi tu, diferitele tipuri de exerciții cardio sunt menite pentru diverse situații. Dacă ești începător, nu poți urma un program de antrenament cu astfel de exerciții la o… (read more)

Cele mai bune exercitii pentru abdomen

Exercitii abdomen

Se pare că există multe nelămuriri în ceea ce privește alegerea celor mai bune metode prin care să scăpăm de grăsimea care se ține de abdomenul nostru cu atât de multă încăpățânare. Mare parte a problemei se găsește în faptul că majoritatea oamenilor nu fac ceea ce trebuie. Dacă ar fi să întrebi 10 antrenori… (read more)

Adevarul despre proteine

Proteine

Definiția termenului proteine se poate rezuma în 3 cuvinte: de maximă importanță. După apă, proteinele sunt unele dintre cele mai abundente substanțe din organismul uman. Moleculele acestora sunt reprezentate de către aminoacizi, iar fiecare mușchi, os, fir de păr, bucățică de piele sau organ este alcătuit din astfel de acizi. Proteinele sunt utile pentru micșorarea… (read more)

Mituri despre exercitiile cardio

Exercitii cardio

Nu este nici un secret că fiecare dintre noi ne dorim să scăpăm de grăsimea inestetică de pe corp și să arătăm mai suplii. Nu putem scăpa de realitatea care ne înconjoară și care ține mereu să ne aducă aminte că, atunci când suntem mai slabi, atragem mai repede atenția celor din jurul nostru și… (read more)