Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Stiri

Avantajele gardului electric pentru pasunat

Pentru cei care detin multe animale, exista o multime de riscuri. Riscul ca animalele sa se piarda, sa fie mancate de lupi sau sa intre in diverse culturi vecine este unul urias. Astfel, o ingradire inteligenta a propriei pasuni este o reala necesitate. Din nefericire, acest lucru poate sa insemne investitii uriase care nu sunt… (read more)

Motiveaza-ti salariatul la un concediu de vis cu bon de vacanta cadou

sodexo bon vacanta cadou

Ofera-i angajatului tau un bon de vacanta cadou Pentru ca este perioada vacantelor, iar majoritatea salariatilor isi petrec zilele de concediu, fie la mare, la munte sau chiar in strainatate, patronii companiilor sunt atrasi sa ii motiveze pentru efortul depun de-a lungul anului prin acordarea unui bon de vacanta, un adevarat beneficiu de care se… (read more)

Tichetele de cresa – metoda de motivare a tinerelor mame sa revina la locul de munca

tichetele de cresa

Orice tanara mamica isi doreste sa poata sta cat mai mult timp cu bebelusul acasa, sa il poate creste si educa asa cum isi doreste. Legea din Romania este de partea mamelor si ii permite sa stea acasa maximum doi ani in concediu de crestere a copilului prin acordarea unei indemnizatii de crestere a copilului… (read more)

Servicii design interior case moderne Bucuresti-Amenajari interioare

O garsoniera reprezinta un spatiu destul de restrans pe care nu trebuie sa-l sufocam cu o sumedenie de lucruri, cu mobila prea gradioasa si nici cu obiecte decorative foarte colorate. Intr-un astfel de loc, doua caracteristici ar putea sa reprezinte tot ceea ce este nevoie pentru ca un proiect de design interior in Bucuresti, sa… (read more)

Craciunul, o sarbatoare care necesita decoratiuni speciale

Craciunul este unul dintre cele mai asteptate momente ale anului, atat de catre adulti cat si de catre copii. Atmosfera din preajma acestei sarbatori ne inspira si ne permite sa punem in practica o multitudine de idei potrivite pentru fiecare camin, pentru birou, evenimente sau expozitii. Aceasta perioada a anului este ideala pentru decorarea spatiilor… (read more)

Masini cu comanda numerica – scurta istorie

Ideea de masini CNC (cu control numeric) are o istorie de aproape 300 de ani. Stramosul masinilor cnc din ziua de astazi a fost inventat in 1720, dispozitivul folosind cartele de hartie gaurite pentru a broda modele simple pe panza. Ulterior, in jurul anului 1860, pianina automata folosea o rola de hartie cu siruri de… (read more)

Design interior casa stil clasic Brasov

Va prezentam mai jos un proiect de design interior stil clasic realizat pentru o casa cu 5 camere in orasul de sub Tampa. O casa cu totul si cu totul aparte, proprietarii dorind imprimarea unui stil clasic exprimat prin intermediul finisajelor de lux, a imbinarii nuantelor pentru toate ansamblele de decor interior utilizate, dar mai… (read more)