Wonder.ro

Wonder.ro

Publica gratuit un articol despre siteul tau.

Posts filed under Imobiliare

Apartamente Chisinau pentru toate buzunarele, ce trebuie sa stiti inainte de achizitionare

apartamente chisinau

In achizitionarea unei noi locuinte exista foarte multe aspecte ce trebuie luate in considerare, exista fel si fel de elemente ce trebuie bine stabilite inainte de a lua o hotarare definitiva. Daca va orientati de pilda spre apartamente in Chisinau, alegerile sunt desigur multiple. Cert este ca e indicat sa alegeti o locuinta nou in… (read more)

Design interior casa stil clasic Brasov

Va prezentam mai jos un proiect de design interior stil clasic realizat pentru o casa cu 5 camere in orasul de sub Tampa. O casa cu totul si cu totul aparte, proprietarii dorind imprimarea unui stil clasic exprimat prin intermediul finisajelor de lux, a imbinarii nuantelor pentru toate ansamblele de decor interior utilizate, dar mai… (read more)

Design interior dormitor stil modern casa Bucuresti

Daca pentru unii designul interior al unui dormitor modern este precum o joaca, pentru altii totul este extrem de dificil, iar teama de a nu gresi in alegerea mobilierului sau a perdelelor ii determina sa renunte la dorinta de a-si amenaja singuri dormitorul. Cert este ca nu putem sa fim priceputi in toate domeniile si… (read more)

Design interior casa arhitectura stil clasic

Atunci cand vorbim de amenajarea interioara a unei case cu arhitectura in stil clasic avem nevoie de un proiect de design interior realizat pe masura locatiei. Rezultatele vor fi pe masura, atunci cand se implica o echipa de profesionisti in amenajarea unei case in stil clasic, fara indoiala, succesul este asigurat. Arhitectii vor fi responsabili… (read more)

Piele naturala tapiterie canapele Bucuresti

Pielea naturala a aratat intotdeauna bine, fie ca este vorba despre o canapea, fotoliu fie despre design vestimentar si incaltaminte. Nu se demodeaza niciodata, in ciuda trecerii timpului. In designul interior al locuintelor, este folosita indeosebi pentru a imbraca canapelele si fotoliile. O canapea din piele naturala va arata foarte bine in aproape orice sufragerie…. (read more)

Spatii industriale date spre vanzare

Daca te afli in cautarea unor spatii industriale de vanzare, ai destule proprietati din care sa alegi, in toate orasele din tara. Iata cateva informatii despre pretul spatiilor industriale de vanzare. Spatiile industriale de vanzare sunt asezate in diferite zone ale Capitalei. In spatiile industriale de vanzare poti gasi diferite dotari precum instalatie de forta,… (read more)

Platforme industriale, transformate in spatii de birouri

O solutie perfecta pentru a folosi spatiul pe care si-au desfasurat activitatea fabrici este transformarea acelor cladiri in spatii pentru birouri. Pe langa faptul ca investitia este mai mica decat in cazul in care se ridica o cladire de la zero. Totodata, transformarea fostelor fabrici in spatii de birouri inseamna ca si aceste noi companii… (read more)