AutoK9: Servicii profesionale cu experienta de peste un deceniu

service-auto-echipak9Auto K9 nu este un simplu service auto pentru reparatii, ci si pentru intretinerea preventiva a masinii fiecarui client. Cu o experienta pe piata auto de peste 10 ani, Auto K9 a reusit sa ofere de fiecare data servicii de inalta calitate, garantate si la un raport calitate-pret foarte avantajos.

Capacitatea service-ului AutoK9 este de a intretine si repara o variata si foarte larga gama de autovehicule, indiferent de anul fabricatiei. Pentru diagnosticarea unui vehicul sunt folosite cele mai moderne echipamente, asigurand astfel o intretinere corecta. Piesele de schimb folosite provin de la cei mai de incredere producatori de pe piata, iar fiecare oferta si reparatie realizata este personalizata dupa nevoile clientului si bugetul lui.

Misiunea echipei AutoK9 a fost intotdeauna satisfacerea nevoilor clientilor, punandu-le la dispozitie profesionisti cu experienta, echipamente de ultima generatie si nu in ultimul rand, o lista de preturi atractiva.

Unul dintre cele mai importante servicii oferite este vopsitoria auto, iar profesionistii care au aceasta sarcina lucreaza cu utilaje performante si au abilitatea de a pune la dispozitia clientilor o paleta larga de culori, indiferent de cerinte. Acest serviciu nu se adreseaza doar autovehiculelor noi, ci si masinilor istorice. Realizarea intregului proces de vopsitorie are loc intr-un mediu conform directivelor europene, iar materialele folosite sunt de foarte buna calitate. Pentru ca prioritatea numarul 1 este clientul, AutoK9 ofera garantie extinsa de un an pentru orice serviciu de vopsitorie.

Serviciul de revizii auto periodice este extrem de important pentru masina clientului, iar expertii AutoK9 dispun de tot echipamentul necesar pentru intretinerea preventiva a unui autovehicul. Acest tip de intretinere include inspectarea si inlocuirea curelelor de distributie pentru prevenirea deteriorarii altor componente auto. Alte verificari si reparatii sau inlocuiri acolo unde este cazul, pot include: componentele de conectare a bateriei sau bateria in sine, uleiul, filtrele de aer din cabina si filtrul de aer al motorului. Nu trebuie neglijata nici echilibrarea anvelopelor, deoarece doar in acest fel se poate preveni uzura neuniforma si implicit explozia sau scurgerea.

Inspectia tehnica periodica (ITP) este inclusa in gama de servicii AutoK9 si realizata in conditii foarte bune. Pentru a garanta eficienta acestui serviciu, un expert echipat cu unul dintre cele mai moderne echipamente este oricand la dispozitia clientului. Asa cum probabil toti soferii stiu, inspectia tehnica periodica este obligatorie si nu foarte placuta pentru sofer. Pentru ca AutoK9 pune clientul pe primul plan, ofera un pachet gratuit de ozonificare la fiecare vizita pentru ITP-ul masinii.

Distribuie articolul 'AutoK9: Servicii profesionale cu experienta de peste un deceniu' daca a fost pe placul tau!
About the Author

2 Comments on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Nicoleta February 14, 2018 at 11:41 am - Reply

    Foarte tare logan-ul decapotabil 🙂

  2. Nicoleta February 21, 2018 at 12:51 pm - Reply

    Un service foarte bun, multumesc pentru postare.

Leave A Response For AutoK9: Servicii profesionale cu experienta de peste un deceniu