Avantajele cardurilor de motorină externe

UTA facilitează traseele lungi în afara țării prin intermediul cardurilor de motorină externe. Acestea reprezintă o opțiune care ajută utilizatorii să economisească atât bani, cât și timp. Principalele sarcini ale șoferilor: de la respectarea orelor de sosire și plecare și până la gestionarea finanțelor într-un mod cât mai corect, sunt acum mai ușor de îndeplinit cu ajutorul oferit de cardurile de motorină externe UTA care aduc o serie de avantaje:

  • Alimentarea cu carburant în peste 36.000 de stații multi-brand

  • 38 de țări europene cu tarife avantajoase pentru volume mari

  • Decontarea taxelor de drum din Europa

  • Economii considerabile de timp și bani prin utilizarea dispozitivelor OBU

Pe lângă avantajele cardului de motorină extern, UTA vine cu o serie de servicii adiționale menite să ușureze viețile utilizatorilor. Acestea constau în: asistență non-stop în caz de pană sau avarie, trecerea punctelor vamale, transportul cu feribotul, tractarea vehiculelor și transportul intermodal.

Cardurile de motorină externe au fost gândite și concepute în așa fel încât să ușureze și să simplifice procesele pe care atât companiile, cât și angajații lor le suportă. Aceste carduri de motorină oferă șoferilor profesioniști posibilitatea de a economisi timp prin plățile efectuate, dar și siguranță în trafic prin serviciul de asistență, iar managerii au o evidență mai clară asupra cheltuielilor procesate.

Puteți afla toate informațiile necesare și cere o ofertă personalizată pe website-ul UTA.

Distribuie articolul 'Avantajele cardurilor de motorină externe' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Pasionat de solutii de optimizare si promovare pentru afaceri si magazine virtuale din diverse zone de obiecte de afaceri.

Leave A Response For Avantajele cardurilor de motorină externe