Bitcoini prin Bitcoin-Shop.ro

O noua poarta spre viitor, Bitcoin-Shop.ro aduce ceea ce asteptam cu totii si in tara noastra.

Daca peste hotare Bitcoin este foarte folosit si este cunoscut de toata lumea, in Romania situatia este putin diferita. Reticenta oamenilor se datoreaza insa si lipsei de informatii, dar si a unui loc in care sa poata tranzactiona simplu si rapid bani si bitcoini fara griji si in deplina cunostinta de cauza.

Bitcoin-Shop.ro face exact asta si mult mai mult decat atat. Bitcoin-Shop.ro este o platforma online dedicata tuturor celor ce doresc sa inceapa un nou drum, in egala masura fiind potrivit si celor care au pornit deja pe acesta si acum isi utilizeaza investitia sau o amplifica.

Bitcoin-Shop.ro este un bitcoin exchange, o casa de schimb valutar online, in cadrul careia se pot face doar conversii intre moneda digitala si lei. Astfel, cei interesati pot cumpara bitcoini la pretul momentului sau ii pot vinde la fel de usor. Platforma are si avantajul unui calculator automat, ce realizeaza pe loc conversia, astfel ca utilizatorul va sti in orice moment ce suma de bitcoini poate sa achizitioneze pentru banii pe care ii are destinati sau, daca doreste sa vanda bitcoin, va afla imediat ce suma de lei va primi in cont.

Pentru a fi usor de folosit de catre oricine, site-ul Bitcoin-Shop.ro are un meniu foarte simplu si intuitiv. Pentru a plasa o comanda de vanzare sau de cumparare a monedei este nevoie de un cont de utilizator, pe care cei interesati il pot crea usor, prin introducerea unor date de autentificare.

Platforma il va directiona automat spre etapa urmatoare, adica spre sectiunile in care se pot converti lei in Bitcoin sau se pot vinde moneda digitala, transformandu-o in lei. Acest concept nou, extrem de simplu si foarte intuitiv, a atras deja un numar mare de clienti.

Trebuie specificat de asemenea si faptul ca Bitcoin Shop nu este o piata de schimb, un loc unde un vanzator isi intalneste potentiali cumparatori, ci este un exchange unde schimbul se face doar intre platforma si utilizator.

Un alt detaliu ce diferentiaza aceasta noua platforma de bitcoin exchange online de altele din aceeasi sfera este faptul ca echipa din spatele sau este implicata in totalitate, fiind mereu alaturi de clienti. Astfel, dupa plasarea unei comenzi de catre un utilizator, un reprezentant Bitcoin-Shop.ro contacteaza personal respectivul utilizator pentru a confirma comanda si pentru a se asigura de corectitudinea datelor de identificare si a celor de plata. Se elimina in acest fel posibilitatea unor erori sau a unor comenzi neconfirmate.

Bitcoin este prima moneda digitala criptata ce a aparut la nivel mondial. Cu o valoare in continua crestere, aceasta a inceput sa fie tot mai tranzactionata si in tara noastra, fiind utilizata pentru a plati diverse bunuri sau servicii, in magazine online sau in locatii fizice. Cu un portofel electronic bine ales si securizat, aceste monede electronice sunt cele mai sigure metode de plata.

Avantajele folosirii acestei monede digitale sunt multiple, ea fiind recunoscuta pentru costurile minime de tranzactionare si pentru rapiditatea de miscare.

Distribuie articolul 'Bitcoini prin Bitcoin-Shop.ro' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Bitcoin Shop nu este o piata de schimb, un loc unde un vanzator isi intalneste potentiali cumparatori, ci este un exchange unde schimbul se face doar intre platforma si utilizator

Leave A Response For Bitcoini prin Bitcoin-Shop.ro