Blocuri de desen pentru creativitatea copiilor

blocuri de desenDesenul este o activitate utila pentru dezvoltarea creativa a copilului, care dezvolta abilitatile motorii fine si coordonarea, imbunatateste memoria si dezvolta imaginatia. De indata ce copilul a demonstrat un interes de desen, trebuie de obtinut atributele necesare pentru aceasta ocupatie. Pe langa creioane colorate si vopsea, un rol important il joaca blocurile de desen, la care in procesul de procurare nu trebuie sa ne concentram numai la copertele atragatoare, dar cel mai mult la calitatea hartiei. Caracteristica principala a hartiei este densitatea (greutatea pe metru patrat). Firma ProfiArt va propune o gama larga de blocuri de desen pentru elevi a producatorilor Koh – I – Noor si Faber Castele pentru o gama larga de tehnici cum ar fi creion, culori de acuarela, grafit, tus etc. Greutatea hartiei variaza de la 90 g/mp,pina la 180 g/mp de format A4 si A3 cu 15, 16, 20, si 40 file.

Blocuri de desen pentru profesionisti

Hartia pentru blocurile de desen, se deosebeste dupa diferite calitati: pentru tus, acuarela, sau vopsele de ulei, textura, culoare, greutate, pret etc. ProfiArt propune celor care se ocupa serios de pictura  blocuri de desen din seria profesionala Diamond Line. Cu hartie ofsset,densitatea 250 g/mp la 16 file. Va invitam cu drag in magazinul nostru unde veti gasi pe rafturile noastre articole pentru artistii din voi, care va vor ajuta in activitatea d-voastra de a simti atmosfera creativitatii.

Blocuri de desen procurate online

Magazinul nostru, se adreseaza in special persoanelor creative si artistilor practici, care are misiunea de a oferi articole, importand si distribuind o gama cat mai larga in acest domeniu. Pagina web al ProfiArt va pune la dispozitie o sursa bogata de produse , informatii cu imagini de inspiratie creativa si artistica. Pentru a comanda on – line blocuri de desen , trebuie sa va creati un cont pe site – ul nostru. Dupa plasarea produselor dorite si cantitatea lor in cosul de cumparaturi, dupa optiunea Plasare Comanda, veti introduce adresa de facturare, de destinatie si confirmarea comenzii. In cel mai scurt timp veti fi contactat de un agent de vanzari prin apel telefonic pentru confirmare comenzii. Plata on-line se face cu cardul.

Blocuri de desen garantii si distributie gratuita

Ca vinzator S.C.PROFIART S.R.L cu sediul in or. Bucuresti, str.Ipotesti, nr.9 sector 4, v-a utiliza toate cunostintele sale tehnice si profesionale pentru ca comanda de bunuri si servicii sa corespunda cerintelor, nevoilor si specificatiilor d-voastra. La plasarea unei comenzi mai mari de 300 lei, transportul este gratuit. Daca comandati blocuri de desen pina la ora 15.00, comanda va fi procesata in ziua respectiva, dupa ora 15.00, in ziua urmatoare.

Plata se va face in numerar la livrarea coletului de catre curier. Orice produs comercializat pe site-ul www.profiart.ro are garantii conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Fiecare bun procurat beneciaza de un certificat de garantie fie al producatorului, sau emis de S.C. PROFIART. S.R.L. Orice sesizare trebuie semnalata in decursul a 48 de ore la sediul firmei, prin telefon, fax sau e-mail: contact@profiart.ro.

Distribuie articolul 'Blocuri de desen pentru creativitatea copiilor' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Blocuri de desen pentru creativitatea copiilor