Buchetul de mireasa perfect!

buchet-mireasaBuchetul de mireasa este piesa centrala a aranjamentelor florale pentru nunta, si este accesoriul care iti va acompania frumoasa rochie in toate pozele, asa ca design-ul lui va trebui sa depaseasca orice asteptare. Dar cum poti crea acest buchet de mireasa in asa fel incat sa fie perfect? Floristul nu poate ghici care este buchetul perfect pentru tine, asa ca este important sa-i explici exact ceea ce iti doresti. In plus, cu cat esti mai informata in ceea ce priveste varietatea florilor si combinatia acestora, cu atat ai mai multe sanse sa iti personalizezi buchetul de mireasa incat acesta sa fie perfect pentru tine. Iata cateva aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi buchetul.

Sezonul

La fel ca orice produs, florile vor avea o calitate mai buna daca sunt in sezon. Buchetul tau ar trebui sa fie compus din flori proaspete, colorate, tinere, nu din flori care nu sunt crescute natural si care se ofilesc repede. Un aranjament de sezon iti da ocazia sa descoperi flori care nici nu stiai ca iti plac. Ai mai multe oportunitati de explorare si poti crea un buchet unic.

Tema nuntii

Cand te intalnesti cu floristul, arata-i cateva exemple si detalii din tema nuntii tale. Un colaj l-ar putea ajuta sa inteleaga mai bine tema pe care mergi, si ceea ce iti place.

Florile preferate

Spune-i floristului care sunt florile tale preferate, pentru ca acesta sa le incorporeze in buchet. Aceasta nunta este o reprezentatie a personalitatii tale, precum si a partenerului tau. Asigura-te ca sunteti reprezentati in mod corespunzator. Nu uita sa tii cont de florile disponibile in perioada nuntii. Daca planuiesti sa-ti faci singura buchetul de mireasa, cel mai bine este sa cumperi florile de pe un site precum acesta. Un magazin online te poate ajuta sa vezi florile disponibile, si te poate ajuta sa realizezi buchetul perfect.

Schema de culori

Schema de culori a buchetului tau de mireasa este cruciala. Daca buchetul tau se loveste de culorile din sala de nunta, va distrage atentia de la estetica de ansamblu. De asemenea, nu vrei ca buchetul tau sa fie in prea multe culori aprinse, deoarece va iesi prea mult in evidenta in fotografii.

Distribuie articolul 'Buchetul de mireasa perfect!' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Buchetul de mireasa perfect!