Casa cu Zorele, o ferma saxona traditionala transformata in pensiune

Casa cu Zorele reprezinta o magnifica ferma saxona traditionala, excelent conservata de-a lungul timpului. Transformata in pensiune, o putem gasi intr-un sat din Transilvania, Brasov, Crit. Aici, cei mai curajosi lupta pentru a pastra bazele unei vieti fara griji, pentru a pastra savoarea produselor de la mama natura, pe scurt de a pastra ceea ce batranii stiu si cei tineri  nu trebuie sa uite.

Satul a ramas aproape intact, doar masinile ne duc cu gandul la modernitate. Panourile publicitare sunt aici inexistente insa daca intrebi un localnic unde se afla Casa cu Zorele iti va raspunde cu siguranta. Casa este mare, ai impresia ca este fortificata atat este de impozanta. Vopsita in culoarea bej cu model albastru pe la geamuri, Casa cu Zorele are o poarta mare din lemn pe care atunci cand o deschizi ai impresia ca ai ajuns in Rai.

Curtea interioara este minunata, plina de verdeata – flori, arbusti, liliac si papadii. Toate acompleteaza acest tablou demn de un Monet.

Camerele din Casa cu Zorele sunt traditionale si confortabile. Multitudinea de obiecte traditionale dintr-o camera iti va atrage cu siguranta privirile. Paturi duble, masive, bibelouri pe mobila, fiecare din acestea detine o amintire din trecut, vine cu o energie, cu o functie. Doar baile sunt moderne aici.

Odata ajunsi in sat trebuie sa vizitati in mod obligatoriu Biserica fortificata. Vei regasi cu siguranta a doua cladire a Casei cu Zorele, situata in centru si vopsita in albastru. Aceasta este mai mica, are doar 4 camere. Biserica fortificata este renovata. In interior se regasesc pietre care dateaza din anul 1270 insa biserica actuala a fost construita in secolul 19. A suferit unele deteriorari insa a fost restaurata.

Distribuie articolul 'Casa cu Zorele, o ferma saxona traditionala transformata in pensiune' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Casa cu Zorele, o ferma saxona traditionala transformata in pensiune