Casca de scuter, obligatorie pentru a reduce riscul deceselor

Casca de scuter trebuie sa fie un accesoriu obligatoriu, mai ales ca pe drumurile romanesti sau din capitala exista un risc major de accidente. Vei fi total expus riscurilor, de aceea este de preferat sa achiztionezi cat mai repede o casca de protectie.

Casca de scuter iti ofera atat protectie la impact, cat si la abraziune

Aceasta are rolul de a te protejea contra loviturilor, in cazul in care are loc un accident. Daca o sa cazi sau daca te lovesti, impactul o sa fie mult mai putin daunator, datorita protectiei pe care o primesti daca porti acest accesoriu. Asa ca atunci cand pleci la drum casca de protectie trebuie sa fie prima ta grija, atata a ta, cat si a celuilalt ocupant al scuterului sau al motorului, daca este cazul.

Castile au salvat multe vieti de-a lungul timpului, ele sunt cele care au facut ca multi motocilclisti sau scuteristi sa fie in viata, in urma unor accidente grave pe care le-au avut.

Exista mai multe modele

Nu exista scuze pentru cei care nu vor sa poarte o casca de protectie, pentru ca exista mai multe modele. Sunt diferite tipuri pentru o casca de scuter pe care le poti proba, apoi sa te decizi sa cumperi una. Trebuie doar sa alegi accesoriul potrivit!

Aceasta ii va oferi oricariu posesor de scuter nu numai siguranta, ci si mult confort. Trebuie sa te simti bine in timp ce porti un accesoriu pe cap, pentru ca altfel nu o sa ai parte de o calatorie placuta, iar plimbarile cu scuterul sunt menite sa te relaxeze. Asa ca fa alegerea si in functie de acest criteriu, gandeste-te la confortul tau, de care ai atata nevoie in timpul calatoriei cu scuterul. Un alt criteriu de care sa tii cont este sa fie o casca de motor certificata, nu poti sa cumperi una de oriunde. Cele certificate iti ofera o garantie a calitatii, te poti baza pe ele si iti dai seama ca sunt potrivite pentru tine.

Certificarea este valabila nu numai la castile pentru scutere, ci si la cele pentru motoare, care trebuie sa aiba o certificare ECE sau DOT. Numai asa stii sigur ca este varianta buna pentru tine, ca poti sa mergi in siguranta.

Distribuie articolul 'Casca de scuter, obligatorie pentru a reduce riscul deceselor' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Pasionat de solutii de optimizare si promovare pentru afaceri si magazine virtuale din diverse zone de obiecte de afaceri.

Leave A Response For Casca de scuter, obligatorie pentru a reduce riscul deceselor