Castiga un an de comenzi gratis de la Libris

Comanda azi de pe Libris.ro si poti castiga un an de comenzi gratis!

cunparaturi premiu Libris

Cum?! Faci cumparaturi de peste 50 lei, pe care le plasezi in 25 august 2016 si poti fi castigatorul tragerii la sorti pentru un Voucher Libris in valoare de 1800 lei! Acesta va fi esalonat pe 12 luni, ceea ce practic inseamna ca vei primi lunar, timp de un an de zile, sansa de a pune in cos, de 150 lei, tot ce visezi de pe Libris.ro: carti, muzica, filme, jocuri pentru copii.

Poti chiar sa te hotarasti sa faci copilul visat!

Libris.ro iti va fi de ajutor: iti pune la dispozitie cele mai variate carti care urmaresc minunatul act al nasterii de la inceputuri si pana acolo unde cel nascut, cu personalitatea constituita, ajunge sa isi capete si sa isi manifeste autonomia. Sunt de gasit acele jurnale de gravida, ghidurile ajutatoare, carti despre diferite tehnici de pregatire a nasterii si despre nasterea propriu-zisa. Apoi vin lucrarile clasice de tipul “mama si copilul”, cresterea copilului, studii despre creierul copilului, despre alaptare si chiar despre depresia postnatala.

Urmeaza minunatele albume pentru bebelusi, de gradinita, cartile despre alimentatie si despre sanatatea pruncului, retete, enciclopediile medicale pentru varsta primilor ani, carti despre nutritie s.a.m.d. Vin in ordine titlurile legate de psihologia copilului, de pegagogie, parenting, educatie, cele despre diferentele de gen, despre cum comunicam cu copilul, despre cum dezvoltam autonomia lui si despre cum putem fi stimulativi pentru dezvoltare.

Urmeaza varsta scolara si aici avem volume despre invatare, colectivitati, copilul dificil, joaca, dar si despre educatie sexuala si bune maniere. Si tot asa pe fiecare varsta pana dincolo de adolescenta (cu stresul, revolta si criza ei de originalitate). Pe fiecare palier sunt disponibile cele mai noi titluri, cei mai buni autori.

Indrazneste! Mai ales ca pe Libris.ro ai vechea intelegere: pentru orice produs achizitionat, indiferent de valoarea lui, transportul este gratuit si livrarea se face, in maxim 24 de ore, prin curier rapid, in orice parte a tarii! Te asteptam!

Distribuie articolul 'Castiga un an de comenzi gratis de la Libris' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Castiga un an de comenzi gratis de la Libris