Cateva feluri prin care poti ramane anonim pe Internet

Daca inca te mai ingrijorezi cu privire la siguranta datelor tale online, trebuie sa stii ca exista anumite instrumente care te pot ajuta sa ramai anonim atunci cand esti online.

Anumite modalitati de a te ascunde pe Internet sunt mai simple si mai rapide, in timp ce altele sunt mai complexe.

Foloseste un server proxy. Daca vrei sa ramai anonim, trebuie sa iti ascunzi adresa de IP. Un server proxy se conecteaza prin intermediul unui server web diferit ascunzand adresa ta de IP cu a ta. Exista o multime de proxy-uri gratuite, dar si cu plata si numeroase navigatoare Web populare care propun extensii de  server proxy pe care le poti folosi.

Foloseste o retea virtuala privata sau un VPN. O retea privata virtuala sau un VPN, va ascunde si ea adresa ta de IP. Un VPN iti va permite sa te conectezi la retele private, folosind o retea publica.

Incearca TOR. Adica The Onion Router, care este unul din cele mai bune pentru a nagiva anonim pe Internet. Este un program gratuit care iti va ascunde identitatea redirijand traficul de pe diferite servere si criptandu-le pentru a nu putea fi regasite. Pentru a-l utiliza este de ajuns daca il copiezi si il instalezi.

Verifica parametrii navigatorului tau. Este o alta masura simpla pe care o poti lua pentru a proteja datele tale online. In meniul de configurare al navigatorului tau, poti alege cantitatea de informatii pe care o stocheaza cu privire la tine.

Foloseste o cutie virtuala. Atunci cand lucrezi cu date mai sensibile, alege o cutie virtuala.

Este vorba despre un al doilea calculator virtual care este adapostit in sistemul tau de exploatare. Pentru a-l folosi, este de ajuns daca instalezi o aplicatie de masina virtuala.

Incearca sa stai departe de retelele virtuale. Daca vrei sa fii cat mai prudent, stai cat mai departe de ele deoarece acestea stocheaza o multime de informatii in ceea ce te priveste.

Distribuie articolul 'Cateva feluri prin care poti ramane anonim pe Internet' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cateva feluri prin care poti ramane anonim pe Internet