Cauti scafa frizerie? Iata ce lucruri trebuie sa stii inainte de toate

cauti-scafa-frizerieDeschizandu-ti propria afacere in furnizarea serviciilor de infrumusetare, ca si administrator sau patron, ai nevoie de mobilier specializat pentru coafor si frizerie, in general. Pentru ca sa afli ce set de mobilier este necesar, dar si ce conditii sanitare trebuie sa respecti, ar fi bine sa iei in considerare mai multe tipuri de echipamente.

Atunci cand incep sa-si doteze salonul cu mobila, similar centrelor de infrumusetare faimoase, multi uita ca mobilierul trebuie sa fie practic, dar si functional in acelasi timp. Pentru ca clientul sa se simta confortabil, ar fi bine ca toate produsele tale sa fie echipate cu functii suplimentare. O importanta deosebita trebuie sa acorzi atunci cand cumperi o scafa frizerie. O scafa frizerie trebuie sa se gaseasca in orice salon de frumusete sau o simpla frizerie. Scafa frizerie este o chiuveta adanca ce este expusa pe un piedestal. Aceasta este dotata cu un furtun flexibil cu dus si este conectat la dispozitiv, ceea ce permite frizerilor sa spele bine parul clientilor. Fluxul de apa trebuie sa fie destul de puternic pentru o spalare calitativa si economisire in timp.

Straduiti-va sa alegeti un fotoliu cat mai confortabil pentru scafa frizerie. De multe ori acesta este extrem de incomod, clientul fiind nevoit sa suporte dureri de gat sau chiar de spate din cauza fotoliului, atata timp cat i se spala parul. De cate ori ni se spune „ridica-te mai sus” sau „ pleaca capul mai jos”, ori „tine prosopul sa nu ti se duca apa pe sub tricou”? Doamnele care fac vizite regulate la coafor ma vor intelege perfect despre ce vorbesc. Ar fi bine sa alegi scafa frizerie care sa fie dotata si cu gatiera din cauciuc, care sa evite astfel de incomoditati.

Ai grija si la canalul de scurgere al echipamentului. Intreaba in magazinul de unde procuri scafa frizerie, capacitatea de tragere a apei si dimensiunile tevii, pentru a evita baterea cu fire de par si, astfel, ingreunarea spalarii parului. Chiuveta se poate umple cu apa, fara ca sa mai reuseasca sa o traga, iar parul clienei sa stea in apa atata timp cat aceasta se va scurge. Deci este timp pierdut si munca necalitativa, iar pentru client o neplacere.

Ingrijirea si curatarea unei scafa frizerie este nu mai putin importanta. Mai ales daca optezi pentru culoarea neagra a chiuvetei. Stim ca stropii de apa lasa urme, mai ales daca apa este calcaroasa si, de asemenea, de la produsele de spalat parul. De aceea alege solutiile potrivite pentru curatarea scafei si dezinfecteaz-o cu regularitate.

Nu uita, ca asa cum vei incepe deservirea clientului tau, asa si va continua, de aceea alege o scafa frizerie confortabila, care sa ofere clientului placere incepand cu timpul aflarii in ea.

Distribuie articolul 'Cauti scafa frizerie? Iata ce lucruri trebuie sa stii inainte de toate' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cauti scafa frizerie? Iata ce lucruri trebuie sa stii inainte de toate