Ce o sa vizitati in vacanta in Muntenegru?

Adorati vacantele deoarece aveti ocazia sa va odihniti, insa adorati si sa va plimbati sau sa calatoriti in tara aleasa ca destinatie? Atunci Muntenegru este o tara perfecta pentru o excursie relaxanta si totusi activa. Ca sa ajungeti in cele mai frumoase locuri din aceasta tara, informatiile pe care vi le prezentam o sa va fie de ajutor.

Muntenegru, destinatia perfecta

Muntenegru este o destinatie adorata din zona sud-estica a Europei, care are iesire la Marea Adriatica, astfel peisajele minunate din tara sunt extrem de frumoase si o sa va convinga sa luati parte la plimbari zi de zi. Luand parte la o vacanta Muntenegru o sa aveti ocazia de a particpa la diverse programe, care o sa va faca placere. Plajele desigur sunt destinatia ideala daca vreti sa va odihniti sau sa va distrati, dar stiti care sunt celelalte destinatii adorate si des vizitate in tara? Veti putea sa aflati din urmatoarele randuri.

Destinatii adorate din Muntenegru

Daca adorati natura, trebuie sa vizitati Gradina Botanica situata in Kolasin, unde nu doar fauna minunata o sa va convinga ca a meritat sa calatoriti in Muntenegru, ci si peisajele pe care le veti putea admira. Tot pentru a cunoaste mai bine vegetatia si fauna tarii, mergeti intr-o excursie pe muntele Lovcen. Pentru a putea admira cladiri vechi, trebuie sa mergeti in orasul Herceg Novi, care exista de peste 700 de ani. Acolo manastirea Savina este cea mai cunoscuta cladire. Daca va intereseaza mai mult cultura tarii, trebuie sa vizitati orasul Bar. Alte destinatii pe care nu trebuie sa le ratati sunt:

  • Lacul Biogradska
  • Durmitor National Park
  • Portul Kotor
Distribuie articolul 'Ce o sa vizitati in vacanta in Muntenegru?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Ce o sa vizitati in vacanta in Muntenegru?