Ce poti face cu Bitcoini

Bitcoin, prima moneda digitala criptata aparuta in lume reprezintă pentru multi dintre noi inca un mister.

Publicul larg are acces la informatii, insa ceea ce razbate in presa sunt doar stirile legate de marile investitii sau de felul in care oscileaza cursul de schimb pentru aceasta valuta. Bitcoin este insa mai mult decat atat. Ce poti face cu monedele bitcoin, o data ce ai intrat in posesia lor?

Pastreaza-le.

Bitcoin este inca o investitie si, la fel ca orice alta investitie, implica o serie de riscuri, dar si de avantaje si castiguri. Acestea depind, din nou, de trendul pietei, dar si de felul in care stie fiecare sa isi controleze investitia si banii. Pastrarea de monede bitcoin drept depozit de valoare cu dobanda foarte mare este inca o miscare inteligenta, mai ales daca tinem cont de faptul ca pretul acesteia a crescut foarte mult si in mod constant, chiar daca zilnic au loc oscilatii.

Cheltuiește-le.

Bitcoinii sunt bani si deci trebuie si pot fi cheltuiti ca atare. Desi nu este la fel de usor sa platesti la magazin cu bitcoini precum este sa o faci cu lei sau euro, exista din ce in ce mai multe locuri si magazine care accepta aceasta metoda de plata pentru produsele sau serviciile lor. Cu ajutorul portofelului tau electonic poti plati servicii si produse in online sau in locatii fizice. Exista platforme specializate unde sunt scoase la vanzare lucruri si care accepta doar bitcoin ca si metoda de plata.

Tranzactioneaza-le.

Monedele si subunitatile lor pot fi vandute, adica schimbate la un Bitcoin Exchange la fel cum se procedeaza si cu valuta fiat. Aceste schimburi pot aduce profituri semnificative celor ce cunosc piata si se informeaza mereu cu privire la tendinte. Poti asadar sa tranzactionezi pe piata de profil si sa profiti de schimbarile cursului valutar, vanzand Bitcoini si cumparand inapoi la momentul oportun.

Distribuie articolul 'Ce poti face cu Bitcoini' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Bitcoin Shop nu este o piata de schimb, un loc unde un vanzator isi intalneste potentiali cumparatori, ci este un exchange unde schimbul se face doar intre platforma si utilizator

Leave A Response For Ce poti face cu Bitcoini