Ce trebuie sa stii despre functionarea buna a incarcatorului Dell

Ca orice accesoriu pentru un notebook, si incarcatorul Dell are si aspecte negative, dar si aspecte pozitive. In timp ce pe unii ii multumeste, alte persoane gasesc tot felul de probleme in ceea ce priveste functionara acestor incarcatoare.

Se poate intampla ca incarcatorul Dell sa nu incarce bateria, iar motivul sa fie unul simplu: firele acestuia, situat sub cablul de protectie din cauciuc. Dar pentru a descoperi aceasta avarie trebuie ca persoana careia nu ii functioneaza incarcatorul sa mearga cu el la un centru de reparatii, ca sa fie verificat si descoperita problema. Firele de alimentare ale unui incarcator Dell se uzeaza odata cu trecerea timpului, insa acest lucru se intampla si la alte modele de incarcatoare, nu numai la cele din seria Dell.

Cu ce alte probleme te poti confrunta

Mai pot aparea mici scantei care provin de la acumulator in timpul utilizarii, o alta situatie in care trebuie sa mergi cu incaractorul ca sa fie verificat de catre specialisti.

O alta problema care poate sa apara este daca incarcatorul laptop Dell nu este cel care trebuie. De exemplu, daca incarcatorul pe care il utilizezi are o putere mai mica decat cea de care are nevoie laptopul, nu te gandi ca va functiona. Pur si simplu notebookul nu se va incarca. De asemenea, mai poate sa apara un mesaj pe display care sa te avertizeze asupra acestui lucru, sa ti se spuna ca incarcatorul nu este compatibil cu laotpul ppe car eil ai, de aceea sistemul nu va fi capabil sa lucreze. In aceasta situatie nu ai altceva de facut decat sa mergi sa cumperi un nou incarcator Dell pentru laptopul tau! Magazinele online abunda in oferte!

Uneori problema poate sa nu fie de la incaractor, in momentul in care bateria nu se incarca. Chiar acumulatorul de la notebook poate sa fie problema, ceea ce inseamna ca este nevoie sa fie schimbata. O baterie tine aproximativ doi-trei ani, perioada dupa care trebuie sa fie inlocuita cu una noua. Nu este tocmai bine sa achizitionezi o baterie second hand, este important ca aceasta sa fie noua!

Distribuie articolul 'Ce trebuie sa stii despre functionarea buna a incarcatorului Dell' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Pasionat de solutii de optimizare si promovare pentru afaceri si magazine virtuale din diverse zone de obiecte de afaceri.

Leave A Response For Ce trebuie sa stii despre functionarea buna a incarcatorului Dell