Cea mai buna metoda de a te lasa de fumat

Dupa cum se stie, cea mai buna metoda de a te lasa de fumat este tigara electronica. Va prezint in acest articol celelalte metode si de ce nu sunt ele recomandate.

Pentru cei mai multi fumatori, a te lasa de fumat este doar un vis. Acestia incearca sa indeplineasca acest vis utilizand mai multe metode. Aceste metode de cele mai multe ori nu functioneaza:

  1. Metoda Vointei: Presupune ca dintr-un anumit moment fumatorul sa puna capat fumatului. Acesta metoda este una care implica multe eforturi. Sa te abtii de la fumat nu este un lucru usor, datorita substantelor care dau dependenta si a gestului de a fuma. Fumatorul va avea tot timpul dorinta de a fuma. Daca nu fumeaza viata lui este un adevarat calvar si va intra in asa numitul “sevraj”. Pana la urma, majoritatea fumatorilor renunta si se reapuca de fumat. Numarul de persoane care au reusit prin acesta metoda este destul de mic. Chiar si la persoanele cu vointa puternica, acesta metoda a esuat.
  2. Reducerea numarului de tigari: Acesta metoda este foarte intalnita in randul fumatorilor. Reducerea numarului de tigarete presupune ca un fumator sa isi stabileasca un orar in care sa fumeze cate-o tigara. Numarul de minute dintre 2 tigari este mai mare ca pana acum. Reducerea tigarilor este o urmare a tentativei esuate de a te lasa. Fumatorul isi va petrece timpul asteptand urmatoarea tigara. Acest lucru nu face decat sa il chinuie pe fumator.
  3. Guma si plasturii cu nicotina: . Acestea presupun asigurarea nevoii fizice de nicotina a corpului. Nu reprezinta decat o tentativa a producatorilor de medicamente de a-si maximiza profitul de pe urma fumatorilor. Fumatorii care au folosit aceste metode au fost dezamagiti. Fumatorilor le lipseste gestul de a duce ceva la gura.

Tigara electronica este un dispozitiv special creat pentru a te lasa de tutun. Inlocuieste tutunul cu un lichid vegetal care contine cateva substante inofensive. Rata de succes utilizand acest produs este cea mai mare dintre toate metodele. Tigara electronica iti furnizeaza nicotina printr-un abur. Utilizand-o te poti bucura pe deplin de placerea fumatului, fara riscuri asupra sanatatii. Aburul produs nu miroase, astfel tigara electronica poate fi folosita oriunde. Poti alege sa fumezi tigara electronica sau sa te lasi de tot de fumat. Acest lucru se face scazand treptat concentratia de nicotina din lichid. Intretinerea unei tigari electronice este mult mai mica decat banii cheltuiti pe tigarile clasice. Unul dintre cele mai bune magazine de tigari electronice este te20.ro. Aici se pot gasi produse si consumabile de calitate.

 

Distribuie articolul 'Cea mai buna metoda de a te lasa de fumat' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cea mai buna metoda de a te lasa de fumat