ceara epilat traditionala

CEARA EPILAT TRADITIONALA – DE LA TPB.RO

author
2 minutes, 28 seconds Read

ceara epilat traditionala

Potrivit sondajelor efectuate la nivel mondial, in banoasa si uriasa industrie a cosmeticelor, pentru indepartarea parului nedorit de pe corp, ceara epilat traditionala ramane in topul preferintelor. Pretul scazut, eficienta pe care acest procedeu il are in ceea ce priveste durata cresterii parului intre sesiuni, de patru la sase saptamani, precum si modul usor de folosire, fac din ceara epilat traditionala un produs preferat de foarte multe femei, chiar daca, in urma cercetarilor si a inovatiilor tehnologice in domeniul cosmetic, au aparut si alte procedee mai sofisticate.

AVANTAJELE FOLOSIRII CERII EPILAT TRADITIONALE

Ceara epilat traditionala este o ceara pastoasa si poate fi prezentata in mai multe variante: ceara cu proteine cu lapte, folosita in special pe pielea sensibila; ceara epilat traditionala cu ciocolata, o alegere foarte buna pentru toate tipurile de piele, avand totodata un efect de aromoterapie si ceara epilat traditionala naturala, recomandata a fi folosita in special pe timpul verii.

Cel mai mare avantaj il constituie rapiditatea cu care se efectueaza, chiar daca nu la fel de rapid ca cel cu lama, dar mult mai eficient.

Un alt avantaj consta in faptul ca rezultatele temporare pot deveni permanente, in sensul ca, folosita constant, ceara epilat traditionala poate deteriora, in timp, foliculii, facand parul sa inceteze sa mai creasca.

Desi in folclorul local exista idei preconcepute precum ca epilarea cu ceara  traditionala face firul de par mai gros si mai rezistent, acest lucru este complet fals. Dimpotriva, ceara epilat traditionala indeparteaza parul de la radacina, iar cel care creste ulterior devine mai moale si mai rar.

Vezi si:  Care este tinuta adecvata in cadrul unui interviu pentru meseria de avocat?

Pentru o aplicare corecta si o folosire eficienta si fara riscuri a metodei de epilare cu ceara epilat traditionala, aceasta trebuie incalzita si aplicata pe par in directia de crestere a acestuia, deasupra asezandu-se o banda de hartie. In unele cazuri, nici nu mai este nevoie de banda deoarece, dupa racire, insasi ceara devine banda. Dupa ce s-a racit ceara, banda se dezlipeste in directia opusa cresterii parului.De altfel, pe ambalajul cutiilor de ceara pentru epilat se gasesc instructiuni detaliate de utilizare. Pentru un rezultat optim, este important sa acordam atentie si benzilor de hartie folosite. Cele de buna calitate nu sunt abrazive si nu se rup, absorbind mai bine ceara, fara a fi nevoie a fi aplicate de mai multe ori pe aceeasi zona, ceara fiind indepartata de la prima aplicare.

Indiferent de tipul de ceara epilat traditionala utilizat, pielea ramane, dupa epilare, hidratata si protejata impotriva factorilor externi care o pot afecta, iar produsele din compunerea acesteia, care ii imbunatatesc proprietatile, transforma pielea in catifea sau matase.

Totodata, procedeul nefiind greu de aplicat, poate fi folosit cu succes nu numai acasa, ci si cazuri in care trebuie sa aratam bine, in timp scurt, astfel incat parul inestetic de pe corpsa nu ne faca sa ne simtim stanjeniti.

Pe site-ul tpb.ro gasiti toate tipurile de ceara epilat traditionala, precum si materialele complementare, pentru ca epilarea sa devina nu numai un procedeu util, ci si placut.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.