Cele mai sigure metode de a castiga la pariuri in fotbal

Nu exista pariu 100% sigur, dar acest lucru nu inseamna ca pariurile sportive sunt intru totul lasate in seama hazardului. Exista destule modalitati de a paria cu riscuri minime, iar cele ai multe bilete de acest tip se bazeaza pe pariuri din fotbal. Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti optimiza sansele de castig la pariuri in fotbal!

Pariuri fotbal: Renunta la fanatism

In momentul in care ai inceput sa joci la pariuri sportive este bines a renunti la anatismul de supporter infocat al unei echipe. Pariurile din fotbal cu sanse mari de reusita se fac in urma unor calcule la rece si  nu au nimic de a face cu viata de suporter.

Cel mai indicat mod de a pune pariuri din fotbal este sa mizezi pe meciurile dintre echipele de top si cele in subsolul clasamentului.  Pentru a face pariuri la fotbal este recomandat sa alegi campionate stabile, unde surprizele aparute in astfel de confruntari sunt rare.

Pariuri fotbal: Dubleaza suma pariata

Nu trebuie sa te avanti intr-o goanna dupa castiguri immense, chiar daca anumite cote te pot atrage. Cea mai sigura metoda de a nu pierde bani la pariuri in fotbal este sa limitezi pronosticurile la doar doua sau trei meciuri pe un billet.

De obicei, la pariuri in fotbal, echipa mult mai bine clasata are o cota de 1,3 sau 1,4. Pune pe biletul de pariuri din fotbal doua sau trei astfel de meciuri si vei avea o sansa foarte mare de a-ti dubla suma pariata.

Pariuri fotbal: Roteste echipele

Foloseste mai multe echipe de top din campionate diverse la pariurile sportive considerate sigure si in special la cele din fotbal pe care le faci saptamanal. Tine-le sub supraveghere pentru a observa evolutia lor in campionat. In viata fiecarei echipe apar din cand in cand evenimente neprevazute care duc la o scadere de forma a lotului, fapt ce ar putea sa iti strice sansele la pariuri in fotbal.

Roteste din cand in cand echipele de pe biletele cu pariuri din fotbal pentru a elimina riscurile aparute in urma inconstantei unor echipe.

Distribuie articolul 'Cele mai sigure metode de a castiga la pariuri in fotbal' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Pasionat de solutii de optimizare si promovare pentru afaceri si magazine virtuale din diverse zone de obiecte de afaceri.

Leave A Response For Cele mai sigure metode de a castiga la pariuri in fotbal