Complex rezidential Octopus Garden – gradina Edenului in mijlocul Bucurestiului!

Nu v-ati fi imaginat niciodata ca, la cativa metrii de nebunia unei capitale atat de poluate si de aglomerate cum este Bucurestiul veti gasi linistea si paradisul unei locuinte sigure, confortabile si moderne.

Amplasata intr-o zona semi-centrala, (3 km pana la Piata Unirii), Octopus Garden raspunde dorintelor unei familii tinere de a fi aproape de scoli, de piata, de centre de shopping, sa aiba acces comod la mijloace de transport in comun, si in acelasi timp sa ofere spatiul perfect pentru cesterea copiilor mici si de varsta medie.

Octopus Garden raspunde, de asemenea si nevoilor unei familii in varsta, care isi doreste acces la parcuri, la zone de agrement, la zone culturale, locuri unde sa isi creasca nepotii in siguranta si liniste.

Padurea de tei in care este amplasat imobilul blocheaza zgomotul si poluarea strazii, ofera racoare in zilele toride de vara, si un decor deosebit in iernile cu zapada.

Complexul rezidential Octopus Garden pune la dispozitia locuitorilor sai o zona sigura, prevazuta cu paza, pentru protectia copiilor si a bunurilor locuitorilor sai, after-school pentru cei mici, sali de biliard, de tenis de masa, pentru grupurile de familii care decid sa achizitioneze apartamente in acest complex si care sunt obisnuite sa petreaca impreuna timpul liber. Pentru doritori, sala de fitness, dotata cu echipamente sigure si moderne, le sta la dispozitie in incinta complexului.

Parcarea privata asigura autoturismului dumneavoastra siguranta si protectie, astfel incat, sa va bucurati de acesta multi ani, fara acele mici incidente “de parcare”, in urma carora ramaneti, de exemplu, fara oglinzi.

Octopus Garden ofera rezidentilor sai, apartamente de 2, 3 sau 4 camere, dotate si utilate modern, cu aer conditionat, cu posibilitate de incalzire prin centrala termica proprie sau prin conectare la sistemul Radet de incalzire, mobilate cu gust, elegant, un excelent spatiu de familie, cald si primitor, intr-un decor de poveste.

Octopus Garden ofera tot ce v-ati dorit, confort, siguranta, eleganta si un mediu placut, linistit, departe de zgomotul orasului si totusi atat de aproape de beneficiile acestuia.

Locuitorii acestui complex rezidential petrec momente deosebite alaturi de familiile si de prietenii lor chiar in incinta complexului. Tot ceea ce si-ar dori se afla in incinta, sau la mica distanta de complex.

Octopus Garden Residential – gradina Edenului in valtoarea Bucurestiului isi asteapta oaspetii cu portile deschise.

Distribuie articolul 'Complex rezidential Octopus Garden – gradina Edenului in mijlocul Bucurestiului!' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Complex rezidential Octopus Garden – gradina Edenului in mijlocul Bucurestiului!