Coronavirus: 717 decese in China, un american a decedat in Wuhan

Cresterea in greutate dupa 25 de ani amplifica riscul de deces prematurBilantul noului coronavirus in China depaseste 700 de morti. Un strain, un american in varsta de 60 de ani a decedat in Wuhan. In ceea ce priveste Hong Kong, sambata s-au impus o serie de masuri drastice.

Un american a murit din cauza virusului coronavirus in Wuhan. Se pare ca este vorba despre primul deces al unui strain confirmat. Aproape in acelasi moment, agentia de presa japoneza Kyodo a semnalat decesul unui japonez, tot la Wuhan.

Japonezul avea tot 60 de ani, la fel ca americanul si era spitalizat din cauza unei grave pneumonii virale, fara ca originea acestei pneumonii sa poata fi identificata in mod formal. Este primul japonez decedat din cauza virusului de la debutul epidemiei. Spitalul din Wuhan la care a fost internat incepand cu data de 22 ianuarie a indicat faptul ca barbatul a fost testat insa nu au reusit sa stabileasca daca este sau nu infectat. Autoritatile sanitare chinezesti sunt de parere ca noul coronavirus este cauza decesului sau chiar daca este dificil sa ofere o concluzie definitiva. Japonia a inregistrat deja 25 de cazuri pe teritoriul sau, peste alte 64 de cazuri la bordul unui pachebot sosit in arhipelag si actualmente aflat in carantina in portul Yokohama.

19 straini infectati in China.  Orasul Wuhan, unde a aparut pentru prima data virusul in luna decembrie si provincia invecinata Hubei sunt izolate de lume de mai bine de doua saptamani printr-un cordon sanitar. Noul coronavirus a contaminat deja peste 34’500 de persoane si a ucis 722 de persoane in China continentala, in afara Hong Kong-ului si Monaco, au anuntat azi autoritatile sanitare. In afara Chinei continentale, peste 320 de cazuri de contaminare au fost confirmate in 30 de teritorii si tari.

Distribuie articolul 'Coronavirus: 717 decese in China, un american a decedat in Wuhan' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Coronavirus: 717 decese in China, un american a decedat in Wuhan