Coronavirus- ce au cumparat oamenii in aceasta perioada?

Foarte multa mancare si multe multe produse de igiena. Putine haine sau produse de infrumusetare. Europenii si Nord- Americanii care au fost in izolare au consumat cam la fel in aceasta perioada. Si au cumparat din ce in ce mai multe produse on-line.

Si se pare ca din cauza inchiderii multor restaurante sau lanturi de fast-food si pizzerii, prioritare au fost, fie ca vorbim despre cumparaturile din  magazine sau cele on-line, alimentele. Cei care si-au cumparat alimente, fie ca erau in izolare, fie ca lucrau de acasa, au ales sa prepare retete foarte usor de preparat si foarte repede. Acestia au avut de jonglat intre obligatiile profesionale si personale. Produsele congelate au fost deci foarte populare.

S-a remarcat si o crestere a vanzarilor in ceea ce priveste produsele de igiena- dezinfectanti, geluri hidroalcoolice, spirt sau clor si s-au comandat foarte mule produse pentru birou, imprimante, cartusuri si hartie.

Au crescut de asemenea si vanzarile in domeniul jucariilor sau jocurilor pentru copii. O alta necesitate- sa tii copiii ocupati in aceasta perioada. Altii au profitat de acest timp liber sa faca sport sau sa se apuce de gradinarit.

S-au vandut deci foarte multe jocuri de societate, puzzle-uri, produse gen creioane colorate sau carioci sau hobby art. S-au cumparat si foarte multe carti si produse pentru bricolaj sau gradinarit.

Se remarca de asemenea o crestere in ceea ce priveste produsele de tip electronice si electrocasnice sau foarte multe jocuri video.

Dar produsele de infrumusetare sau hainele nu au fost la mare cautare in aceasta perioada deoarece nu au fost considerate prioritare, fiind astfel in cadere libera.

De asemenea s-a remarcat ca si cei din generatia X care sunt in izolare au inceput sa faca cumparaturi on-line, acestia putand sa isi pastreze obiceiurile si pe mai departe.

Distribuie articolul 'Coronavirus- ce au cumparat oamenii in aceasta perioada?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Coronavirus- ce au cumparat oamenii in aceasta perioada?