Cum alegi laptopul potrivit?

Fie ca vrei sa iti schimbi vechiul laptop cu ceva mai bun sau vrei doar sa iti cumperi un laptop nou prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui este la ce vei folosi acel laptop. Pentru ca degeaba platesti 3000 lei pentru un laptop de ultima generatie daca tu il vei folosi doar pentru aplicatii office sau  doar pentru internet. Iar zilele noastre sunt atat de multe modele incat daca nu te pricepi cat de cat la acest capitol iti va fi foarte greu sa alegi. De aceea celor care nu se joaca sau nu desfasoara activitati care necesita resurse mari le recomand un laptop pana in maxim 2000 lei.

Cel mai bine insa inainte de a cumpara un model anume este bine sa cauti pe acel model si pe un site cu review pentru laptopuri . Acolo vei gasi mai multe informatii, sfaturi, imagini reale cu acel produs, impresii apoi il poti cumpara fara ca mai tarziu sa iti para rau de alegerea facuta. Multa lume atunci cand cumpara un astfel de gadget se uita mai intai la aspectul acestuia iar apoi la configuratie. Si acest lucru este absolut normal deoarece nimeni nu vrea sa cumpere un laptop urat dar cu o configuratie de ultima ora.

Insa cel mai important lucru atunci cand esti in cautarea unui laptop este sa gasesti acel model cu raportul pret/performanta cel mai bun. Dintre toate marcile de laptopuri cele de la Asus, Acer si HP au cel mai bun raport pret/calitate si performanta in acest moment.

Distribuie articolul 'Cum alegi laptopul potrivit?' daca a fost pe placul tau!
< Previous Article
Cum preparam un ceai indian
Next Article >
Achizitia unui laptop
About the Author

Leave A Response For Cum alegi laptopul potrivit?