Cum sa alegi DJ-ul potrivit pentru nunta

Muzica este esentiala in cadrul unei nunti. Aceasta confera atmofera necesara serii si ofera amintiri de neuitat. DJ-ul va sti sa alterneze diferitele climate muzicale pentru ca petrecerea sa tina pana in zori. Alegerea programului muzical precum si alegerea animatorului este o decizie cruciala. Este destul de dificil sa multumesti ansamblul invitatilor in ceea ce priveste muzica de aceea DJ-ul ales trebuie sa aiba experienta necesara. Iata cateva sfaturi utile.

Criteriile principale de selectie ale unui DJ potrivit pentru nunta :

Un DJ bun este acea persoana care stie sa asculte nevoile celui care l-a angajat si va trebui sa iti puna cateva intrebari pentru a te cunoaste mai bine si pentru a raspunde cat mai bine nevoilor si asteptarilor tale.

Exemple de astfel de intrebari :

  • Cat timp va dura nunta?
  • Ai tu si viitoare ta sotie un cantec preferat sau chiar mai multe?
  • Unde va avea loc nunta?
  • Ce muzica iti place tie si viitoarei tale sotii? Aveti anumite preferinte?
  • Care este stilul nuntii?
  • Va fi muzica in timp ce invitatii mananca?
  • Numarul invitatilor, marimea salii, etc.

Noi iti reccomandam sa fii cat mai vigilent cu putinta. Animarea unui eveniment cum este nunta nu este un lucru usor. De aceea, cum spuneam mai sus, alege un DJ cu experienta.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci in alegerea unui DJ potrivit este sa intrebi in stanga si in dreapta, rude, cunostinte, prieteni, sa cauti recomandari. Evita amatorii sau studentii chiar daca preturile practicate sunt mai scazute. Intreaba la sala de nunti la care va avea loc evenimentul daca nu au un DJ angajat. Adesea, exista DJ-i care lucreaza pentru ei.

Distribuie articolul 'Cum sa alegi DJ-ul potrivit pentru nunta' daca a fost pe placul tau!
Next Article >
About the Author

Leave A Response For Cum sa alegi DJ-ul potrivit pentru nunta