Cum sa alegi masini second hand care sa dureze!

Daca ai de gand sa cumperi o masina second hand, afla ca alegerile se fac in functie de cativa factori, astfel incat masina sa te tina cat mai mult timp, sa fie una care sa dureze.

Ia o masina care sa isi pastreze valoarea in timp

Trebuie sa fie o masina care sa tina pentru mai mult timp, care sa fie functionala cel putin trei-patru ani. Este important sa te uiti dupa masini care sa nu aiba un an de fabricatie mai vechi de sapte-opt ani, este ideal acest lucru. Poti sa cumperi masina second hand din strainatate, este o idee buna pentru ca in afara tarii masinile sunt mai bine intretinute decat in Romania. Starea drumurilor este una mai buna in strainatate, iar soferii de acolo sunt mai resonsabili, spre deosebire de cei din Romania.
Intereseaza-te cum poti verifica daca masina are kilometrajul dat inapoi, sa vezi daca persoana care o vinde are trecuti pe kilometraj kilometrii reali pe care i-a parcurs cu masina.

Cum alegi masina second hand, pasi

Cand vrei o alta masina, trebuie sa iti tabilesti prioritatile, sa stii ceea ce vrei de la masina ta. Astfel, daca vrei o masina second hand de familie, orienteaza-te catre una de acest tip. Fa o alta lista care sa contina lista minima de dotari de care ai nevoie, de exemplu daca vrei o masina care sa aiba incalzire in scaune sau senzori de parcare gata instalati. Nu cumpara masina fara sa mai cauti si altele similare, sa vezi care este pretul, caci s-ar putea sa o gasesti la o suma de bani mai mica. Cand mergi sa vizionezi masina, ia cu tine o persoana de incredere care sa se priceapa la automobile, ca sa identificati, daca ete cazul, posibile probleme pe care le poate avea masina.Pune cat mai multe intrebari soferului care vinde vehiculul la mana a doua, apoi le poti repeta pe unele dintre ele, ca sa iti dai seama daca persoana respectiva spune sau nu adevarul. Pentru ca la sfarsit vrei sa cumperi o masina buna, care sa nu incepa sa se strice la cateva luni dupa ce ai cumparat-o, apoi sa incepi sa bagi bani in reparatiile de care va fi nevoie.

Distribuie articolul 'Cum sa alegi masini second hand care sa dureze!' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Pasionat de solutii de optimizare si promovare pentru afaceri si magazine virtuale din diverse zone de obiecte de afaceri.

Leave A Response For Cum sa alegi masini second hand care sa dureze!