Cum sa ingrijesti mobila la comanda facuta din lemn

Tine cont de urmatoarele sfaturi de ingrijire si de curatare a mobliei din lemn:veroxybd.com

Ai podele din lemn in livingul tau insorit? Cand ti-ai rearanjat mobila ultima data? Sunt mari sanse ca podeaua din lemn, care a fost lasata mult timp sub mobila din casa, sa fie inca neprafuita si stralucitoare. Restul podelei este, insa, prafuit, tern si neatragator. Acelasi lucru se poate intampla cu mobilierul din lemn care sta in cea mai mare parte a timpului in lumina directa a soarelui.

2. Previne acumularea de praf.

Elimina praful de pe mobila cu o perie speciala, care indeparteaza delicat impuritatile de pe suprafetele din lemn. Daca nu ai o astfel de perie, foloseste o carpa moale si curata sau prosoape moi din hartie pentru a elimina praful. Daca simti nevoia sa utilizezi un detergent, alege o solutie care sa functioneze bine pe suprafetele acoperite cu ulei, lac, poliuretan sau vopsea. De regula, acestea sunt substantele care acopera mobila din lemn. Foloseste acelasi tip de solutie de fiecare data cand stergi praful. De asemenea, este important sa folosesti carpa in directia fibrei lemnului, pentru a nu lasa dungi inestetice.

3. Nu aseza farfurii sau tigai fierbinti pe mobila din lemn.

Intotdeauna foloseste tampoane de vase calde si coastere pentru a proteja mobilierul din lemn de vasele calde sau fierbinti in care tii mancarea. Caldura de la unele feluri de mancare poate fi atat de intensa, incat poate chiar sa arda partea de sus a mobilei din lemn. O mica arsura poate fi neglijabila, insa o arsura mai mare poate compromite definitiv finisajul mobilei personalizate.

4. Sterge imediat scurgerile de pe mobila.

Ceara de lustruire a mobilei va ajuta la protejarea suprafetelor din lemn, in special impotriva apei. Dar daca mobila este udata de lichide in cantitati mari, aceasta poate sa se strice. Totodata, lichidele intunecate, cum ar fi cafeaua si sucul, trebuie sa fie curatate cat mai repede posibil pentru a evita patarea mobilierului din lemn.

mobila la comanda din lemn

 

Distribuie articolul 'Cum sa ingrijesti mobila la comanda facuta din lemn' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cum sa ingrijesti mobila la comanda facuta din lemn